Takie trochę horowitzowskie. Mi się podoba i nawet brak drugiej nogi u Panny Młodej mi nie przeszkadza.
Takie trochę horowitzowskie. Mi się podoba i nawet brak drugiej nogi u Panny Młodej mi nie przeszkadza.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Muszę przyznać, że 419. całkiem interesujące.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Dzięki za komentarze, następne.
420
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Obiecywales karabinyo zdjeciu napisze, jak siade do komputera.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Będą, spoko![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Trochę żółte buźki na ostatnim. A na poprzednim mi w przeciwieństwie do Sergiusza brak nogi przeszkadza.
Ale co byś chciał, przepraszam, żeby w dal skakała? Bo tylko tak obie nogi byłyby widoczne.
421
Micles jeszcze nie wie, że nogi nie mają znaczenia.Te dwa ostatnie fajne tyle, że na drugim coś nie do końca jest OK z kierunkami oświetlenia. Tak jakby o jeden cień za dużo.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Od błysku i kontry ze słońca.