Strona 165 z 228 PierwszyPierwszy ... 65115155163164165166167175215 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 641 do 1 650 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Każdy ma swoje podejście i swoje zdanie na dany temat wyrazić może, bo kraj mamy demokratyczny, a posty na temat i bez wulgaryzmów są tolerowane.

Czepiłem się tej plamki pod okiem i na tym będę ciągnął moją rację. Zapytam zatem czy wg was ta plamka jest ok? Nie pytam, czy jest pomijalna. Pytam czy na LCD pank mógł ją zauważyć i wyeliminować. Albo metoda na pałę : zrobić kilka zdjęć z lekko różnymi ustawieniami wszystkiego co wpływa na zdjęcie i później wybranie na kompie tego odpowiedniego, bez przeszkadzajek. No ale dobrze, ja nie namawiam. Róbta jak chceta. To są tylko MOJE spostrzeżenia.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    No i co, że ma? Każdy też ma 100 innych powielonych póz i teł. Nawet te same schody
    To z tego,że,jak każdy ma,to nie ma czym się chwalić po raz endziesty.
    Akurat Panka nie podejrzewałbym o taką mało sprytną wirtuozerię,ale naturalnie mogę się mylić.

Nie da się ciągle robić czegoś innowacyjnego.
    Da się.Świat nie stoi w miejscu.Jeżeli myślisz,tak ,jak napisałeś,to przepadłeś,bo sam sobie powiesiłeś tabliczkę "fotoziutek".

To tak jakby komuś przeszkadzało, że "znowu to zbliżenie jak młodzi zakładają obrączki, nudy..."
    Nie myl reportażu z kreacją,to dwa zasadniczo różne światy.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Wybacz, ale większość z tego co wypisałem jest czysto techniczna i raczej nie ma podstaw do podważania tych uwag.
    Michale, Ty chyba nigdy nie zrozumiesz, że fotografia to nie sprawa "czysto techniczna". Trudno

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Czepiłem się tej plamki pod okiem i na tym będę ciągnął moją rację. Zapytam zatem czy wg was ta plamka jest ok? Nie pytam, czy jest pomijalna. Pytam czy na LCD pank mógł ją zauważyć i wyeliminować.
    Akurat w tym wypadku ta plamka absolutnie mi nie przeszkadza. Więc nie ma potrzeby eliminacji.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ...tak jak zresztą plamki na innych częściach twarzy (czole, nosie, ustach, brodzie)
    Ostatnio edytowane przez magart ; 12-08-2010 o 09:18 Powód: Automerged Doublepost
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Wypowiem się jako nie forumowy mądrala, typowy amator.
    Odwiedzam ten wątek często. Każda sesja panka jest wg mnie na innym biegunie, przez co jest interesująca, mająca niepowtarzalny styl.
    Zauważyłem, że micles w każdym zdjęciu (jakie ocenia) szuka nie takiej miny, nie takiego krawata, ... Jak dla mnie fotografia w rozumieniu Michała to nic innego jak reżyseria.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    w każdym zdjęciu (jakie ocenia) szuka nie takiej miny, nie takiego krawata, ... Jak dla mnie fotografia w rozumieniu Michała to nic innego jak reżyseria.
    potocznie nazywa sie to malkontenctwem, do rezyserii temu daleko

pank poszedl w zupelnie innym kierunku niz reszta światka repo-cos-tam-cos-tam - to super ze tworzy cos sam, a nie kopiuje innych. a czy sie to podoba czy nie to kwestia indywidualna. do mnie nie przemawiaja te wrozki, kotki i inny motylki, grunt ze autor czuje sie w tym dobrze i co lepsze, ma na to klientow

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    [...] grunt ze autor czuje sie w tym dobrze i co lepsze, ma na to klientow
    Dokładnie.
    Pracuje nad swoją wizją, widać, że ludzie również potrzebują takiego spojrzenia na rzeczywistość...
    To jest fajne.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Schodów w Warszawie różnej maści jest tyle, że jak by je połączyć to do księżyca by starczyło. Albo i dalej.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    potocznie nazywa sie to malkontenctwem, do rezyserii temu daleko

pank poszedl w zupelnie innym kierunku niz reszta światka repo-cos-tam-cos-tam - to super ze tworzy cos sam, a nie kopiuje innych. a czy sie to podoba czy nie to kwestia indywidualna. do mnie nie przemawiaja te wrozki, kotki i inny motylki, grunt ze autor czuje sie w tym dobrze i co lepsze, ma na to klientow
    Bo plener to nic innego jak swego rodzaju kicz, ślubny. Zawsze tak było, więc nie spodziewajmy się za dużo uniesień artystycznych. Sama idea pozowania koniecznie w strojach ślubnych w różnych dziwnych miejscach i sytuacjachz różnymi dziwnymi rekwizytami o tym świadczy.
    Oczywiście, jakość i sposób wykonania to już inna sprawa. Ludzie chcą odrobinę poszaleć i to uwiecznić, a Pank im daje to co chcą, więc nie dziwmy się takim czasem niestandardowym obrazkom
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Reportaż z dnia ślubu pary z którą później mordowaliśmy warzywka. Jakby jednak ktoś nie czół przesytu.

244.
    245.
    246.
    247.
    248.
    249.
    250.
    251.
    252.
    253.
    254.
    255.
    256.
    257.
    258.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 165 z 228 PierwszyPierwszy ... 65115155163164165166167175215 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów