Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Każdy ma swoje podejście i swoje zdanie na dany temat wyrazić może, bo kraj mamy demokratyczny, a posty na temat i bez wulgaryzmów są tolerowane.

Czepiłem się tej plamki pod okiem i na tym będę ciągnął moją rację. Zapytam zatem czy wg was ta plamka jest ok? Nie pytam, czy jest pomijalna. Pytam czy na LCD pank mógł ją zauważyć i wyeliminować. Albo metoda na pałę : zrobić kilka zdjęć z lekko różnymi ustawieniami wszystkiego co wpływa na zdjęcie i później wybranie na kompie tego odpowiedniego, bez przeszkadzajek. No ale dobrze, ja nie namawiam. Róbta jak chceta. To są tylko MOJE spostrzeżenia.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Czepiłem się tej plamki pod okiem i na tym będę ciągnął moją rację. Zapytam zatem czy wg was ta plamka jest ok? Nie pytam, czy jest pomijalna. Pytam czy na LCD pank mógł ją zauważyć i wyeliminować.
    Akurat w tym wypadku ta plamka absolutnie mi nie przeszkadza. Więc nie ma potrzeby eliminacji.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ...tak jak zresztą plamki na innych częściach twarzy (czole, nosie, ustach, brodzie)
    Ostatnio edytowane przez magart ; 12-08-2010 o 09:18 Powód: Automerged Doublepost
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Uprawnienia umieszczania postów