No jak dla mnie to już ciut przeginasz z obróbką , jeszcze jako tako pamiętam pierwsze zdjęcia i sposób obrabiania i było według mnie lepiej
No jak dla mnie to już ciut przeginasz z obróbką , jeszcze jako tako pamiętam pierwsze zdjęcia i sposób obrabiania i było według mnie lepiej
no comment...
A powinien robić jak "ckom" inne człowiekiWtedy miałby spokój, bo nawet nie musiałby pokazywać fotek, gdyż wszyscy mieliby to samo... perfekcyjne kadry (dla miclesa) i "piknom" obróbkę (dla innych lepiej wiedzących), taką jaka akurat w modzie jest w danym momencie.
Pocisk pierwsza klasaZamieszczone przez djaras
![]()
Marki trzy.
No to nie rozum. Nikt nie nalega. Jak sama nazwa mówi :
Forum : przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Zgodnie z podaną wyżej definicją, a także regulaminem CB dzielę się z innymi (głównie z pankiem) moimi spostrzeżeniami na temat jego prac, mając nadzieję, że zauważy niedociągnięcia i na następny raz ich nie popełni.No tak... Powinienem napisać Piękne zdjęcia! i wszystko byłoby ok... Sorki. Daję dysię!Mów które, a nawet RAWa podeślę, a co mi tam! Zeszłoroczne - a i owszem. A tegoroczne sam wielki i cudowny pank skomentował : Już niedługo (30 sierpnia) drugi battle ślubny i będzie można obejrzeć mój kolejny materiał i zobaczymy jak kto zagłosuje. Mam nadzieję, że grono współbattle'owiczów dopisze. A tymczasem, jak tak nalegasz, wrzucę część zdjęć z poprzedniego battle'a do mojego wątku i możesz sobie smarować.
Micles:
po pierwsze - to nie Twoj wątek, a więcej w nim Twoich wpisów niż jego właściciela... i tak jest w dziesiątkach innych....
po drugie - Zobacz ile osób na Ciebie wsiada? Nie wyciągniesz nigdy z tego wniosków?
po trzecie - tak jak pisał jeden z kolegów powyżej, zalatuje z Twoich postów, zawiścią i złością...
itd, itd, itd...
Jedyne co Cię broni to Twój młody wiek...i to że jesteś studentem Polibudy bodajże?
Na koniec dobra rada...znajdź sobie dziewczynę![]()
p.s.
sorry za OT
450D.
Po pierwsze - a)No i? b)Zakładający wątek ma prawo zwrócenia uwagi do moda o posprzątanie/pogonienie natręta/etc
Po drugie - wsiada na mnie tyle osób, ilu zwracam uwagę o ich niedopatrzeniach. Na razie nie planuję wyciągać z tego żadnych wniosków, poza jednym : zawiść, rewanż, TWA itp.
Po trzecie - zwróciłem uwagę na błędy, które widać czarno na białym. Pozostaje tylko kwestia rozpatrzenia tego, czy w oczach panka są to błędy, czy tylko efekty uboczne jego stylu obróbki.
Proponuję również pohamować się z treściami takimi jak ostatnie zdanie z twojej wypowiedzi. Ani mój wiek, ani moja uczelnia, ani także mój "status związku" (jak to ładnie facebook nazywa) nic nie zmieniają w kwestii moich wypowiedzi na tym forum, dlatego też uważam, że nie ma sensu ich tu roztrząsać.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Mnie z ostatnich podoba się tylko 267, 269. 270 mniej, ale też może być. Reszta nie podoba się. Najgorsze 257 i 258. Nie wiem po co to dramatyzowanie nieba. 258, obwódki na drzewach straszne. Na 261 dodałeś Panku młodemu 15 lat. Część zdjęć faktycznie wygląda jak wycięte, nie wiem, maski czy może za dużo recovery+fiil light czy jeszcze inny diabeł.
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Ej, dajcie już spokój Miclesowi, zaczyna robić się niesmacznie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący