Strona 158 z 228 PierwszyPierwszy ... 58108148156157158159160168208 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 571 do 1 580 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Tak się zastanawiam że może i Micles ma rację z tymi skrzydłami. Które lepsze?

Przy okazji, kot się zlewa bo nie jest postacią pierwszoplanową i chciałem żeby nie był zauważalny od razu, taki bonus dla tych co się chwilę dłużej przyjrzą. Krzywo nie jest, tzn. śmietnik jest prosto, mury już nie muszą.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A fajnie jest w zlewni ścieków?
    W sumie, prawdę mówiąc, abstrachując od wrażeń węchowych, to nie wiem Nigdy nie byłem bliżej niż szerokość 3 pasów Grójeckiej+szerokość chodnika+szerokość przystanku tramwajowego
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Lepsza ta druga wersja. Rzeczywiście kota w piewszej chwili nie zauważyłem. Tylko, że tytuł nie pasuje, bo tu wygląda jakby on przylatywał do niej a nie odlatywał.

No fajne te rysunki. Czekamy na coś z dziedziny fotografii teraz :-)

Miasto
    wawa

Domyślnie

A to jest z dziedziny czego?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Grafiki komputerowej? Nie wiem, nie znam się na dziedzinach grafiki.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

No nie obraź się pank ale to z fotografią ma już niewiele wspólnego. Co oczywiście nie dyskwalifikuje pomysłu ani nie niweczy dzieła.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie obrażę się. To prawda że moje ostatnie plenery to nie jest czysta fotografia, ale jednak od fotografii się zaczyna, a w łączeniu kilku dziedzin nie widzę nic złego. Fotograficzna ortodoksja starczy mi w repo.

Domyślnie

to ostatnie to cudny przykład dobrego kiczu heheh
    ale razi ten krzywy budynek w tle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A fajnie jest w zlewni ścieków? Ta sesja była w nieczynnej wytwórni wódek na warszawskiej Pradze, miejscówkę wymyślili młodzi.
    i jak tam wszedłeś ? za żarcie dla kotów czy jakieś drobne ?

:-)

Miasto
    wawa

Domyślnie

Za żarcie dla kotów. Koty wybredne, musi być wiskas.

Strona 158 z 228 PierwszyPierwszy ... 58108148156157158159160168208 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów