Strona 154 z 228 PierwszyPierwszy ... 54104144152153154155156164204 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 531 do 1 540 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Uzależniony

Domyślnie

Mnie tylko irytuje ta wystająca gałązka, którą bym wystemplował ale ja się nie znam i pewnie zaraz nasz etatowy poszukiwacz "dziury w całym" odnajdzie całą masę innych niedoróbek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Tym razem mniej spektakularnie.
    235.
    "Napier......... jakiegoś leszcza kochanie bo Ci ubliżył".

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale zauważyłeś poprawione zdjęcie?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale zauważyłeś poprawione zdjęcie?
    tak, ale nie mogłem się powstrzymać, wybacz.

A zdjęcie według mnie lepsze od poprzedniego.
    Też takie Twoje "ustawione", ale nic mi nie przeszkadza.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Aż tak daleko posuniętej grafiki nie mam siły komentować. No gałązka i ręka, nic więcej chyba.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Do takich kombinacji nikt mnie raczej nie przekona. Uważam, że tylko najlepsi mogą sobie pozwolić na fotomontaże, bo wszystko inne będzie zalatywało nieprofesjonalnym wykonaniem i po prostu będzie widać, że robione na siłę.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Nawiązanie do bogini Khali bardzo ciekawe. Lubię, kiedy kicz jest kiczem i nie udaje niczego innego. Świetny pomysł i dobrze wykonany, chociaz tygrys móglby byc o drobinę wiekszy, a i sama Khali bardziej podobna do bogini śmierci, niz "piekności z Boolywood".
    Na drugim zdjęciu niestety razi mnie ogromna dysproporcja między lewą, a prawą dłonią młodego. W zestawieniu z popiersiem młodej wyglada, jakbyś składał to zdjęcie z elementów wycietych z roznych zdjęć .

Ale najbardziej spodobal mi sie nowy podpis ...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Nawiązanie do bogini Khali bardzo ciekawe. Lubię, kiedy kicz jest kiczem i nie udaje niczego innego. Świetny pomysł i dobrze wykonany, chociaz tygrys móglby byc o drobinę wiekszy, a i sama Khali bardziej podobna do bogini śmierci, niz "piekności z Boolywood".
    Na drugim zdjęciu niestety razi mnie ogromna dysproporcja między lewą, a prawą dłonią młodego. W zestawieniu z popiersiem młodej wyglada, jakbyś składał to zdjęcie z elementów wycietych z roznych zdjęć .

Ale najbardziej spodobal mi sie nowy podpis ...
    to ja "pojadę Miclesem": Mnie się podpis nie podoba, tym bardziej że Pank umieścił go pod genitaliami Pana Młodego.
    (...).

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    to ja "pojadę Miclesem": Mnie się podpis nie podoba, tym bardziej że Pank umieścił go pod genitaliami Pana Młodego.
    (...).
    Ale ja nie o grafice podpisu, a formie...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Michale, błagam, za stary jesteś, zeby "jeździć Miclesem"
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 01-07-2010 o 23:21 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 154 z 228 PierwszyPierwszy ... 54104144152153154155156164204 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów