Strona 15 z 225 PierwszyPierwszy ... 513141516172565115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    aaaaaa...bo Tobie, xsardasie, nawet moje niektóre się podobają... to nie jest miarodajne
    Co nie zmienia faktu że dalej są to fajne zdjęcia Ot ilu ludzi tyle opinii

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

nie pank, malo ciekawy pomysl wg mnie. wykonanie tez tak szczerze mowiac poprzednie serie duzo lepsze, a panna mloda ma super, slowianski typ urody

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

A mi z kolei bardzo sie podoba

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Adso, a co stoi na przeszkodzie żeby radochę mieli i młodzi i ja?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

hmmmm... nie obraź się tylko... jak zacząłeś mieć radochę to zdjęcia, oczywiście wg mnie, się zauważalnie skiepściły... superowa pierwsza seria a potem im dalej tym gorzej... sorry, że to piszę, ale przyzwyczaiłeś do fajnych ujęć a tu bulba

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    hmmmm... nie obraź się tylko... jak zacząłeś mieć radochę to zdjęcia, oczywiście wg mnie, się zauważalnie skiepściły... superowa pierwsza seria a potem im dalej tym gorzej... sorry, że to piszę, ale przyzwyczaiłeś do fajnych ujęć a tu bulba

Adso może powinieneś przyjrzeć się uważniej zdjęciu. Pan młody na głowie ma coś jakby no chyba nie powinienem o tym tak dosłownie pisać. Ale nie mniej uważam to za świetny pomysł nawiązujący do klasyki filmu. Coś podobnego miała chyba największa gwiazda światowego kina http://www.youtube.com/watch?v=dcqkIym-A4U Przynajmniej z tego jednego powodu uznałbym zdjęcie za świetne.

Pozdrawiam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Adso może powinieneś przyjrzeć się uważniej zdjęciu. Pan młody na głowie ma coś jakby no chyba nie powinienem o tym tak dosłownie pisać. Ale nie mniej uważam to za świetny pomysł nawiązujący do klasyki filmu. Coś podobnego miała chyba największa gwiazda światowego kina http://www.youtube.com/watch?v=dcqkIym-A4U Przynajmniej z tego jednego powodu uznałbym zdjęcie za świetne.

Pozdrawiam!
    Sergiusz, zaczynasz widzieć myszki? To chyba znak, że powinieneś jednak odstawić ten denaturat.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

fragment 115 foto: pank
    Tak jakoś mi się skojarzyło bo tych baniek na głowie moim skromnym zdaniem być nie powinno. Ale owszem, można rzec, że się czepiam. Żeby nie było to z głów Młodej pary wyrastają poręcze. A to już jest fotograficzny błąd dyskwalifikujący to zdjęcie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Adso, wbijasz nóż w moje serce. Czemuż ach czemuż uważasz że się skiepściły?

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

w serce to jeszcze pół biedy, gdyby w plecy to byłoby gorzej))
    a dlaczego tak uważam?... albowiem bo pierwsza seria to był pomysł, inwencja twórcza, dobre kadry i fajna obróbka, choć nie wszystkim się podobała, jak wiesz... a potem tak jakby gdzieś zeszło powietrze... jedno, dwa zdjęcia, które wymagały przemyślenia a reszta...ot tak "pokręcę się i popstrykam, może coś z tego wyjdzie"... jeśli sobie życzysz powiem, które z późniejszych zdjęć mi się podobują

Strona 15 z 225 PierwszyPierwszy ... 513141516172565115 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów