mądrości mądrościami, mówię też o konkretach......
wiem że miałeś pomysł, ale ten może się nie podobać..... czy może musi się podobać ?
zamiast bronić się przed krytyką pomyśl czy nie wtargać jednej lampy mniej następnym razem...
mądrości mądrościami, mówię też o konkretach......
wiem że miałeś pomysł, ale ten może się nie podobać..... czy może musi się podobać ?
zamiast bronić się przed krytyką pomyśl czy nie wtargać jednej lampy mniej następnym razem...
jw.
Nie będzie następnego razu. Nawet jeżeli zdarzy mi się jeszcze fotografować na sali bilardowej, będzie to inna sala, inna para i zapewne inny pomysł na zdjęcia. Nie bronię się przed krytyką, przyjmuję do wiadomości że Ci się nie podoba. Gdybym chciał żeby światło padało z jednej strony to bym tak zrobił. Nie było moją intencją stwarzanie wrażenia "naturalnych warunków" było moją intencją pobawienie się światłem i stworzenie nienaturalnych warunków. Z resztą na początku pytałeś mnie czy odbijałem światło od sufitu, gdybym Ci nie napisał ile było lamp nie wiedział byś ile ich jest. A jest w sumie 4, nie wspomniałem o jednej systemowej.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
skoro Twoją intencją było pobawienie się światłem i stworzenie nienaturalnych warunków to spoko, rozumiem.
Aczkolwiek to nie mój klimat, zbyt to sztuczne jest, zbyt "ustawione" wszystko.
Moim marzeniem jest robienie takich "repo-plenerów" - Para Młoda robi jakieś czynności, angażuje się a ja podglądam i robię zdjęcia.... najlepiej przez dziurkę od klucza.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ale ja tam zamierzam oceniać materiał a nie okazywać sympatię użytkownikom :P Więc co to zmienia ?![]()