Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

No tak, moim zdaniem to fotograf powinien tak zrobić zdjęcia, aby takich rzeczy nie uwidaczniać.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    malo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    No tak, moim zdaniem to fotograf powinien tak zrobić zdjęcia, aby takich rzeczy nie uwidaczniać.
    Tak... najlepiej tył głowy...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pumbishon Zobacz posta
    Tak... najlepiej tył głowy...
    Widać, że jesteś ignorantem w tej materii. :-DTe głowy od tylca to prawdziwa sztuka. Jeszcze jak by tak były ujęte przez oplutą szybę... Przecież młodzi wiedzą jak wyglądają to i po co mają patrzeć na swoje facjaty ze zdjęcia? Jeszcze się napatrzą. A tak zdjęcie działa na wyobraźnię oglądającego. Ale mogą budzić też niepokój rodziców czy to aby na pewno ich córka. Ale w końcu to sztuka. Jak rodzice chcą to sobie pstrykną z kompakta.

187 na fotelu dentystycznym jest w dechę. Bardzo mi się podoba. Szkła na planie to nic takiego. Mojemu znajomemu malarzowi się kiedyś gazeta co miał w nią drugie śniadanie owinięte do obraza przykleiła i też poszedł tyle, że taniej. A tak czuć ze zdjęć ,że tam profesjonalista był, wiedział co robi a co najważniejsze wszystko widział i nic nie ujszło jego uwagi.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A może po prostu trzeba przyjąć do wiadomości że to nie jest dla kogoś wstyd ? Albo wręcz przeciwnie ?

To nie rewia mody do pisma , tylko zdjęcia dla ludzi.

Jeśli twoje estetyki nie spełniają to byś usunął , ja bym zostawił.
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

tu sie zgodze.
    mysle, ze dla wszystkich fotografow slubnych priorytetem jest ukazanie mlodych jak najkorzystniej.
    emocje, radosc, milosc sa zaraz po tym.
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Nie dla wszystkich Dla mnie na pierwszym miejscu są właśnie emocje i oddanie tego co się działo w dość naturalny sposób a nie upiększanie na siłę. Od pokazania młodych w świetle glamour jest plener.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ahh ten brak edycji heh...

Ale powracając, z tego co widzę pank stosuje podobne podejście co widać właśnie na fotkach z pleneru. Są ładnie naświetlone, młodzi ładnie ukazani, a reportaż żywiołowy pokazujący co się działo bez niezbędnych poprawek.
    Ostatnio edytowane przez xsardas ; 13-06-2010 o 12:04 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów