Ale ja niczego nie muszę pisać bo pokazałem zdjęcie. To nie jest ujęcie "beauty" chciałem żeby kadr był trochę bardziej "mięsisty" i plastyczny i pod tym kątem je obrabiałem.
Ale ja niczego nie muszę pisać bo pokazałem zdjęcie. To nie jest ujęcie "beauty" chciałem żeby kadr był trochę bardziej "mięsisty" i plastyczny i pod tym kątem je obrabiałem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Troche to nie fair. Od innych chciałbyś usłyszeć dlaczego się np. nie podoba, a sam nie powiesz dlaczego Tobie się coś tam podoba?
Horror, horrorem. Ale raczej żadna panna młoda nie chciałaby mieć pamiątki, na której wygląda za przeproszeniem paskudnie.
Przecież w horrorach zawsze były sexy blondynki a brzydcy byli Ci co je gonili![]()
Ale tylko do czasu jak je dogonili![]()
Co do foty to ja wiem; moda, kicz jak zwał tak zwał - jeśli młodzi chcą sesję w takim stylu jaką zaproponował pank to ich sprawa. Pewnie, że można dać jeszcze klasyczne zdjęcia i pank pewnie je daje ale sesyjka z klimatem mi się*widzi
A po latach już będą oglądać tylko te na których PM jest piękna![]()
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący