Strona 113 z 225 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Czasem można czasem nie, zależy od pary. Generalnie, na sesji zazwyczaj jest raczej wesoło więc ciężko młodych którzy nie są zawodowymi aktorami zmusić do nagłej zmiany emocji.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Czasem można czasem nie, zależy od pary. Generalnie, na sesji zazwyczaj jest raczej wesoło więc ciężko młodych którzy nie są zawodowymi aktorami zmusić do nagłej zmiany emocji.
    A mnie się zdawało, że zależy od fotografa. Ale cóż świat się zmienia. Ale nie jest to takie złe rozwiązanie bo PM ma takie zdjęcia jak chce mieć a nie takie jak fotograf. Ale ostatnie zdjęcie jest OK
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Tak ja wiem o co i tobie chodzi , ale tak rzadko kiedy się da , bo efekt jest taki że młodzi wyglądają wręcz komicznie ( nie w pozytywnym sensie ;] )
    no comment...

Miasto
    wawa

Domyślnie

Sesję narzeczeńską dzisiaj miałem, tym razem bez stylizacji specjalnej. Przedstawiam Ilonę i Marka:
    277.
    278.
    279.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Zazwyczaj nie komentuje wyglądu czy ubioru modeli, ale sandały??? I to jeszcze obok tych szpilek?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Sandały są OK mnie bardziej irytuje ręka w kieszeni. A zdjęcia jak zdjęcia. Jak narzeczeni to buzie może powinny być zwrócone ku sobie. A zielony kolor trawy ładny soczysty.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Co poradzę, pan narzeczony nie specjalnie miał ochotę na zdjęcia.

Domyślnie

Czasem bywa i tak. Na ogół na to tak jak na sandały wiele poradzić nie można.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Płacił i nie miał ochoty? ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To normalne często u młodego że nie pałą chęcią do plenerów.
    no comment...

Strona 113 z 225 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów