Czasem można czasem nie, zależy od pary. Generalnie, na sesji zazwyczaj jest raczej wesoło więc ciężko młodych którzy nie są zawodowymi aktorami zmusić do nagłej zmiany emocji.
Czasem można czasem nie, zależy od pary. Generalnie, na sesji zazwyczaj jest raczej wesoło więc ciężko młodych którzy nie są zawodowymi aktorami zmusić do nagłej zmiany emocji.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tak ja wiem o co i tobie chodzi , ale tak rzadko kiedy się da , bo efekt jest taki że młodzi wyglądają wręcz komicznie ( nie w pozytywnym sensie ;] )
no comment...
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Sandały są OK mnie bardziej irytuje ręka w kieszeni. A zdjęcia jak zdjęcia. Jak narzeczeni to buzie może powinny być zwrócone ku sobie. A zielony kolor trawy ładny soczysty.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Co poradzę, pan narzeczony nie specjalnie miał ochotę na zdjęcia.
To normalne często u młodego że nie pałą chęcią do plenerów.
no comment...