Wiem, że nic nie było, ale na półkach nie muszą stać tylko i wyłącznie rzeczy ze sklepów. Jakieś pamiątki, figurki, coś...
Wiem, że nic nie było, ale na półkach nie muszą stać tylko i wyłącznie rzeczy ze sklepów. Jakieś pamiątki, figurki, coś...
262.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
na 262 nie pasuje mi "cień" pod nosem pani. Zakładam że to tekstura, ale wygląda dziwnie. Poza tym b. fajne
pkt 8 regulaminu
właśnie ten cień - w pierwszej chwili myślałem ze ma krzywy nos
Ale obróbka i kolory dobre.
Tło prawie jak z monidła
Sprawdziłem, to nie tekstura, tak się po prostu cień ułożył, nie wyłapałem, dzięki.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No gdyby nie te dziargi i sznyty na tle to byłby naprawdę fajny kawałek fotografii.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
263.
Zdjęcia we wnętrzu były robione w klubie "Skłot" na warszawskiej Pradze, niesamowita knajpa, 3 piętra w kamienicy, ostatnie to właśnie nie tknięte mieszkanie, mebelki są tylko poprzykręcane żeby goście nie zdemolowali.