wygląda
wygląda
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
no to zaje... powiedz mu żeby nie wyglądał bo nie mogę się skupić na pięknej pani
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a tak na poważnie to bardzo dobre foty![]()
Ostatnio edytowane przez diablo1 ; 10-04-2011 o 23:39 Powód: Automerged Doublepost
Jakby Ci ktoś wyciągnął przed chwilą wnętrzności (popatrz na lewą dłoń tej pięknej Pani), to tez byś tak wyglądał![]()
Marki trzy.
458
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
korzystane tylko ze światła zastanego? Robi wrażenie...
500d, 70-200 f/4 L, C50 f/1.8 II, Di622 mkII
A gdzie tam, świecone plenerowym zestawem profoto. 1200 Ws na połowie mocy + mały beauty dish.
Fajnie by było gdyby nie ta obcięta prawa stopa.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ta stopa faktycznie trochę boli.Ale klimat zdjęcia i światło naprawdę bardzo dobre!
ciut tej stopy szkoda ale za to światło bardzo mi się podoba.
Do robienia zdjęć używam komórek...
... szarych.