czy salon piękności to przypadkiem nie Grodzisk Maz. ?
czy salon piękności to przypadkiem nie Grodzisk Maz. ?
Ostatnio edytowane przez pank ; 28-09-2010 o 22:38 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tym razem, obejrzałem z prawdziwą przyjemnością. Ładnie operujesz fiszem.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Szczerze mówiąc, to nie widzę specjalnej różnicy w szumieniu 5D i Dsa, tutaj 5D szumi subtelniej bo klatka miała dużo więcej światła, tak przynajmniej mi się wydaje.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja tam widzę różnice w zaciemnionych partiach. Ale to głównie widzę złe rzeczy z dsa. Pewnie dlatego, że znam jego matryce za dobrze.
Tak czy siak - gratulację z powrotu do fotografi! :-)
Nie ma czego, to tylko przejściowy kryzys, mam nadzieję, ale dzięki![]()
Pank zdecydowany progres, gubisz jeszcze co prawda sporo szczegółów w cieniach ale to pewnie dlatego ze robione w pospiechu. Generalnie bardzo ladnie sie to prezentuje.
ochajtajsie
Nic nie było robione w pośpiechu, ślub był w czerwcuPo prostu zamiast szczegółów w cieniach wybieram bardziej mięsisty obrazek.
I dobrze, kogo interesują szczegóły w cieniach. To nie test na jakość matrycy tylko fotografia![]()