Gdyby nie flara na oku (mogłaby być na głowie, ale nie na oku), to by mi się podobało tak ultra. Teraz jest "tylko" ok.
Gdyby nie flara na oku (mogłaby być na głowie, ale nie na oku), to by mi się podobało tak ultra. Teraz jest "tylko" ok.
Micles, niestety nie mam wpływu na flary, mogłem ją zdjęć w szopie ale nie wydawało mi się to potrzebne.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A to nie jest tak, że jak się trochę przesuniesz/zmienisz kąt, to flara wypada gdzie indziej?
W tamtym przypadku jakbym się przesunął to światło by sobie poszło.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
280.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Bardzo ładne, brakuje jeszcze trochę rozmytego tła dla ukazania większej dynamiki![]()
Ostatnie, fajowe, choć trochę smutne.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Nie są smutni tylko "zadumani". To częsta emocja na wesołym miasteczkuSerio, kazałem im zrobić takie miny dla kontrastu, ale smutno być nie miało tylko spokojnie.