Pank:
Przepraszamy w imieniu Miclesa!
Czekamy na więcej fotek Panku.
Pank:
Przepraszamy w imieniu Miclesa!
Czekamy na więcej fotek Panku.
450D.
ej ja nic nie mowie, ale mnie tez czasami te maski u panak wkurzaja.. jednka nie bije to w ocvzy mocno patrzac na cały reportaż, wiec to pomijam
Muszę przyznać, że też mi jakoś dziwnie się ogląda te ostatnie zdjęcia. Wyjątkowo przychylam się do zdania Miclesa, choć może nie tak stanowczo
Obróbka lokalna jest, jakby to powiedzieć... No, jest jakby niedokończona/niedokładna i przez to rzuca się w oczy tu i tam. Niektóre zdjęcia nie wyglądają naturalnie. Nie jestem Miclesem więc nie będę wyliczał... Ale jest coś na rzeczy :/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Z drugie strony, para młoda jest dość niecodzienna, sądząc po ich sesji plenerowej, więc pewnie zdjęcia przypadły im do gustu![]()
Ostatnio edytowane przez magart ; 18-08-2010 o 23:58 Powód: Automerged Doublepost
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Pank fajny set.
Z serii wypowiedzi miclesa jedynie pod czym się podpiszę to drzewa i te grube krawędzie w wyniku utrzymania lub zwiększenia kontrastu na półcieniach...
Krawędzie rozumiem że jest to związane z wyostrzaniem na pliku o małym rozmiarze.
Micles... myślę że powinieneś iść do Piotra na warsztaty jeśli chodzi nabycie umiejętności, bo oka takiego jak on to możesz co najwyżej pozazdrościć...
Myślę że jakbyś przystopował z pisaniem na forum a więcej polatał z aparatem, wtedy Twoje wypowiedzi byłyby poparte wynikami w postaci dobrych ujęć.
Na razie leżysz i kwiczysz (za głośno)
EOT
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
(To tylko moje zdanie nie zamierzam tworzyć 20 postów na głupie przepychanki słowne jak widzę w tym wonton)
Choć jak się wstawia foty trzeba się z tym liczyć ze jedni będą klaskać uszami a inni nie...
A Pank Lubi krytykować innych wiec niech się nie dziwi-ze innym tez coś się może nie podobać.
Pank mam nadzieje ze się nie obrazisz-fotki są fajne i nie podzielam zdania ze młodzi złe wybierają dzwoniąc do ciebie:P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
**(To tylko moje zdanie nie zamierzam tworzyć 20 postów na głupie przepychanki słowne jak widzę w tym wontku)**
Ostatnio edytowane przez adamG ; 19-08-2010 o 10:25 Powód: Automerged Doublepost
Spoko, Pank się nie obraża![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wszystkie zdjęcia są świetne. Co to znaczy świetne ee no ładnie skadrowane, uchwycone chwile ,ot choćby 250 Jegomośc , który wygląda jakby 3 dni pił(ja tak wyglądam albo podobnie). 252 brawo za uchwycenie chwili. W 257 te promienie światła He He He no buractwo na maksa chyba, że naturalne to powiem niesamowity efekt. Przy 258 z drzewami coś się dzieje nie teges. W 265 znowu świetne uchwycenie chwili no pogratulować. Mam pytanie odniśnie 271 czemu nie wlazłeś między baby? Znaczy ja też nie włażę ale efekt byłby lepszy. Te z maskami to już niw wiem co powiedzieć jak się komuś takie cuś podoba to ino pstrykać.
PS
Pozdrawia gorący zwolennik i mistrz blura i winiety-sztucznej winiety.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Nie no, nie domalowuję promieni na reportażu, wyciągnąłem to tylko trochę.
Jak tylko mogę, włażę między baby, ale wtedy raz że było ich mało, dwa przybliżały się i oddalały od młodej, nie dało rady.
I nawzajem od Larrego Flynta ślubnej fotografii![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Takie tam, żeby nie było że robię tylko wydumane plenery.
279.
Pank,przypadkiem Młody to nie Jurand ze Spychowa?;-)