No na serio w sensie że będzie w albumie.
No na serio w sensie że będzie w albumie.
Oczywiście że będzie w albumie, a gdzie miało by być?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Szacun, że masz pary, którym takie coś się podoba.
Wystarczy odrobina poczucia humoru.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Są jeszcze na moście gdańskim, robiłem tam kilka klatek z tego pleneru ale nawet nie pokazuję, jak byliśmy na zdjęciach to w kolejce czekały 2 następne pary a my też musieliśmy poczekać bo już ktoś robił, masakra.
.... a to bym zrobił tak...a to bym zrobił siak....tego za dużo...tego za mało
Miałbym nieśmiałą propozycję, Michale...skoro wiesz jak najlepiej JAK to zrób i pokaż. Ja rozumiem, ze coś może się nie podobać, nie ta stylistyka, nie ta estetyka, ale nikt Ci nie każe robić takich zdjęć jakie robi pank. Zrób lepsze i na miłość Boską przestań zauważać poruszoną rękę faceta w piątym rzędzie (vide reportaż spod krzyża), bo to już zakrawa na manię...
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Wybacz, ale większość z tego co wypisałem jest czysto techniczna i raczej nie ma podstaw do podważania tych uwag. Zwykłe niedociągnięcia. No chyba że powiesz mi że ta plamka świetlna na 238 jest zamierzona, symbolizuje łezkę czy coś. Śmiało, dorabiaj ideologię - chętnie poczytam.
Robię i pokazuję. Już niedługo kolejne dwa plenery ślubne, tylko czekam jeszcze z tym materiałem, bo miał być jakiś battle czy coś
A "poruszona ręka faceta w piątym rzędzie" okazuje się być jedynym obiektem na zdjęciu, wypełniającym około 70% jego zawartości. Proponuję zwracać uwagę na numerki, albo druga opcja : nie wyolbrzymiać faktów. No a poza tym to najlepiej pisać w odpowiednim do tego wątku - zapraszam do mnie.
Jakbym miał robić zdjęcia tak jak micles to wolałbym oglądać telewizje. Sorry, ale czasami mam wrażenie, że zabijasz fotografię od środka.