No i pewnie jeszcze nie raz będą podobne, młoda chciała "vintage" i tak robiłem.
No i pewnie jeszcze nie raz będą podobne, młoda chciała "vintage" i tak robiłem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie widziałeś u nikogo monidła? A weź przestań
Tekstury.Dobra, jednym się podobają,jak tej parze,drugim nie,jak mnie,ale nie dla mnie set,więc status quo.
Przedostatnie nie jest oczywiście typowym monidłem,bo nie jest malowane,ale stylizacja w starym stylu "rączki na kolanka" ( długi czas naświetlania i do tego podpórki z tyłu głowy do utrzymania pozycji bez poruszenia) bardzo jest rozpowszechniona i chyba łatwiej jest wyliczyć,kto tego jeszcze nie ma w portfolio.Dlatego taki mcdonalds...
To prawda, ta poza jest dość popularna, lubię to zdjęcie przez palec w nosie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ostatnie w ramach dżołku całkiem ciekaweWstawiaj częściej fotki bo nie ma co oglądać :P
hehehe
skojarzyło mi się z takim skeczem MP - człowiek z magnetofonem w nosie.
Ciekawa by była wersja stereo
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Jakie serio? Proszę cię.