Ogłoszenie parafialne: plinie, czyli na dzisiaj, potrzebuję asystenta na plener, pracujemy od 16-17 do 21-22, szczegóły do ustalenia. Zdjęcia w warszawie, prawdopodobnie zaczniemy w centrum a skończymy na Ursynowie w wesołym miasteczku, mogę później podwieźć do metra. Ewentualnych zainteresowanych proszę o info na maila.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zapomniałem dodać że asystentom płacę więc nie będzie to praca charytatywna.
Ostatnio edytowane przez pank ; 04-07-2010 o 11:29 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Weź Ty chłopie przyjedź do Zakopanego na plener to jeszcze ci gorzałke postawie i zabiore do "wnuka" impreze a i za darmo bede asystentem
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
kurcze, mnie byś musiał odwieźć na Centralnywięc kiszeczka...poczekam aż będziesz miał plener gdzieś bliżej
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Jak bym wiedział wcześniej to bym się zgłosił. A tak musztarda po obiedzie bo dopiero teraz przeczytałem.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sory, że odgrzebuję już zagojone rany, ale znalazłem profil kolesia, którego większość fotomontażów uważam za dobre : TU
Tyle, że pomysły jakieś nienowe http://www.siudmak.fr/component/opti...id,16/lang,pl/
I tak naprawdę kogo to obchodzi co ty uważasz za dobre jak jesteś w tym temacie absolutnym ignorantem?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A pisalem Ci Piotrek czy nie planujesz pleneru w okolicach 5 lipca?Akurat 4 lipca wysiadalem na zachodnim przed 17 i od razu bym byl do dyspozycji
.
Kurczę, zupełnie wyleciało mi z głowy.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A pisalem Ci w PW chyba ze dwa razy. I dzien przed wyjazdem juz mialem koljna wiadomosc wysylac, ale stwierdzilem, ze dwa razy Ci gitare zawracalem i nic nie ustalilismy to nie chcialem byc nachalny
.
To moze cos pochwalisz sie efektami sesji? Czy jeszcze przyjdzie dlugo czekac?![]()