Strona 156 z 228 PierwszyPierwszy ... 56106146154155156157158166206 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 551 do 1 560 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Też dokładnie to chciałem napisać, ale stwierdziłem, że już nie będę męczył panka o podpis - walić to.
    Genitalia na zdjęciach ( ślubnych ) to ważna sprawa. Ale aby od razu walić? Chyba lekko przesadzasz.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ogłoszenie parafialne: plinie, czyli na dzisiaj, potrzebuję asystenta na plener, pracujemy od 16-17 do 21-22, szczegóły do ustalenia. Zdjęcia w warszawie, prawdopodobnie zaczniemy w centrum a skończymy na Ursynowie w wesołym miasteczku, mogę później podwieźć do metra. Ewentualnych zainteresowanych proszę o info na maila.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zapomniałem dodać że asystentom płacę więc nie będzie to praca charytatywna.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 04-07-2010 o 11:29 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Weź Ty chłopie przyjedź do Zakopanego na plener to jeszcze ci gorzałke postawie i zabiore do "wnuka" impreze a i za darmo bede asystentem
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

kurcze, mnie byś musiał odwieźć na Centralny więc kiszeczka...poczekam aż będziesz miał plener gdzieś bliżej

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jak bym wiedział wcześniej to bym się zgłosił. A tak musztarda po obiedzie bo dopiero teraz przeczytałem.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Sory, że odgrzebuję już zagojone rany, ale znalazłem profil kolesia, którego większość fotomontażów uważam za dobre : TU

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tyle, że pomysły jakieś nienowe http://www.siudmak.fr/component/opti...id,16/lang,pl/

I tak naprawdę kogo to obchodzi co ty uważasz za dobre jak jesteś w tym temacie absolutnym ignorantem?

Początki nałogu

Domyślnie

A pisalem Ci Piotrek czy nie planujesz pleneru w okolicach 5 lipca? Akurat 4 lipca wysiadalem na zachodnim przed 17 i od razu bym byl do dyspozycji .

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Kurczę, zupełnie wyleciało mi z głowy.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu

Domyślnie

A pisalem Ci w PW chyba ze dwa razy . I dzien przed wyjazdem juz mialem koljna wiadomosc wysylac, ale stwierdzilem, ze dwa razy Ci gitare zawracalem i nic nie ustalilismy to nie chcialem byc nachalny .

To moze cos pochwalisz sie efektami sesji? Czy jeszcze przyjdzie dlugo czekac?

Strona 156 z 228 PierwszyPierwszy ... 56106146154155156157158166206 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów