Proponuję ignorować głupie Sergiuszowe zaczepki, bo niczego mądrego nie wnoszą.
Serio.
Proponuję ignorować głupie Sergiuszowe zaczepki, bo niczego mądrego nie wnoszą.
Serio.
A ja proponuję już generalnie skończyć temat battla który odbędzie się za 2 miesiące. Od 13 stron nie pojawiło się żadne zdjęcie, chyba najwyższy czas.
Ciekawa para, panną młodą była pół hinduska, sari zamiast sukni ślubnej. Na razie jedno z pleneru.
234.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
tygrys fajny tylko jak dla mnie trochę za mały trochę większy od domowego kotaogólnie całe zdjęcie rewelacja
Pozdrawiam, 2du
EOS 6d, M6 + S 14mm f/2.8 ED AS IF UMC + C 24-70mm f/4L + S 35mm F1.4 DG Art + C 50mm f/1,4 + C 85mm f/1,2 L + C 135mm f/2L + C 70-200 f/4L + Canon 430EX II + Yongnuo YN685
www.gabisia.com
No tygrys nieproporcjonalnyI nie do końca rozumiem ideę przekrzywionego kadru..
Nie jestem panną na wydaniu, przyjąłem pierwsze zaproszenie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A tak na marginesie świetne zdjęcie. Przenosi w czasie tak z 15 lat wstecz do początków PS kiedy nastała moda na takie sklejki. W sumie fajne są takie nawiązania do przeszłości. Najpierw PRL a teraz to. Fajny pomysł.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Fajne nie fajne, prostsze może być.
234a.
pank- Nie masz czegoś z gołąbkami? Bo motylki jakieś takie wyrośnięte się zdają.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.