Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Nie kwestionuję tego,czy jego klienci podzielają jego poczucie estetyki,bo pewnie je podzielają,skoro biorą go na swoje wesele;ale czy poczucie estetyki tych klientów jest na podobnym poziomie co gościa,który widział prawie wszystko i oczekuje pstryków najwyższych lotów?
    Sorry,ale nie postawię znaku równości.
    ...nie rozwijam też dalej wątku,bo temat rzeka,a każdy ma prawo do własnego spojrzenia na tę sprawę,a moje jest właśnie takie.
    Mam wrażenie że przeceniasz większość użytkowników tego i innych forów i nie doceniasz klientów. Na forum zdarzają się ludzie którym się podoba "bo tak" tak samo jak zdarzają się klienci którzy dokładnie wiedzą czego i dla czego chcą.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Pank, czytasz na Forum komentarze, przeglądasz różne wątki etc. Naprawdę nie trzeba być wirtuozem aby wygrać konkurs na Forum tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić w oparciu o oczekiwania użytkowników. I z dużą dozą prawdopodobieństwa będziesz wygrywał ten i inne konkursy.
    Ideą tego battla jest pokazanie całego reportażu, będą to dokładnie te same zdjęcia które dostają klienci.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Prawie jak mistrzostwa świata i okolic. Sponsora? Ja bym na waszym miejscu szukał kogoś kto wam nosy chusteczką poobciera. Niemniej ja stawiam na panka. Mam nadzieję, że się wycofa z tej dziecinady.
    I tak wstawię ten materiał na bloga, michał zaproponował battla, nie ubędzie mi jak pojawią się i w battlu. Z tym że, Panowie, z tym wychodzeniem z grup i walką o mistrzostwo i 3 miejsce faktycznie już się trochę rozpędzacie.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 28-06-2010 o 22:51 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Mundialowe emocje hehehe

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Chleb i igrzyska...
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Mam wrażenie że przeceniasz większość użytkowników tego i innych forów i nie doceniasz klientów. Na forum zdarzają się ludzie którym się podoba "bo tak" tak samo jak zdarzają się klienci którzy dokładnie wiedzą czego i dla czego chcą.
    O jakich użytkownikach forum piszesz?
    O tych,którzy rejestrują się na forum po to,by po raz bilioniasty zadać pytanie,czy przypadkiem 24-70 nie będzie dla nich mydlane,czy o takich,którzy sami zrobili biliony zdjęć,a tego jedynego git-malina wciąż nie?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Klient wie czego chce ale nie zawsze lub prawie zawsze tego nie powie. To znaczy powie ale jak zobaczy zdjęcia. Sukcesem fotografa będzie jak to zobaczy w czasie zdjęć. Dlaczego taki konkurs jest bez sensu? Pomijając aspekty etyczne dlatego, że będą różne pary, kościoły i kreacje. Z sensem by było jak by robili jeden i ten sam ślub. W sumie jak te pary tak się na wszystko zgadzają to i nie będą miały nic przeciwko jednemu więcej z aparatem.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów