Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
Ciekaw jestem opinii miclesa na temat tego zdjęcia
Jeżeli porównujesz warunki panujące na ślubie do rosyjskiego nalotu na Gori, to nic dziwnego, że jeszcze nie ujrzeliśmy twoich zdjęć ślubnych.

Osobiście uważam, że o wiele łatwiej zadbać o wszystkie aspekty drugoplanowe zdjęcia na ślubie, między celebrującymi, życzliwie nastawionymi i szczęśliwymi ludźmi, niż będąc w Gruzji, tuż po (nie wiadomo nawet, czy po - a może przelecą jeszcze raz?) strasznej tragedii, samemu pośród miejscowych, którym nie wiadomo co podczas takiego skumulowania negatywnych emocji przyjdzie do głowy.

Po drugie - nie wiem jak to jest fotografować takie wydarzenia, więc i tych zdjęć nie mogę za bardzo krytykować. Nie wiem czy był czas na zastanowienie się przed naciśnięciem spustu.

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
Jakby ktoś nie mógł znaleźć, to informuję, że najnowsze zdjęcia Panka znajdują sie na 126 stronie tego wątku. Czyli trzeba cofnąć się jakieś 7 stron...
A ja mam dopiero 34 strony. Lepiej użyć linka ze wskazaniem na globalny numer posta : http://canon-board.info/showthread.p...679#post826679