Strona 133 z 228 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 321 do 1 330 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Zdjęcie ogląda się jako całość czy wyszukuje się drobiazgi nie mające wpływu na treść i odbiór obrazu? Np. stojący gdzieś małowidoczny obiektyw lub sklejone rzęsy modelki?
    Ciekaw jestem opinii miclesa na temat tego zdjęcia http://www.grandpressphoto.pl/photo_...p/W2VELOCE.jpg
    Założę się , że na początek skrytykuję postać w tle i obciętą rękę nie wspominając o krzywym kadrze i złotym zębie.

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

No i bałagan w tle
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Jakby ktoś nie mógł znaleźć, to informuję, że najnowsze zdjęcia Panka znajdują sie na 126 stronie tego wątku. Czyli trzeba cofnąć się jakieś 7 stron...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Ciekaw jestem opinii miclesa na temat tego zdjęcia
    Jeżeli porównujesz warunki panujące na ślubie do rosyjskiego nalotu na Gori, to nic dziwnego, że jeszcze nie ujrzeliśmy twoich zdjęć ślubnych.

Osobiście uważam, że o wiele łatwiej zadbać o wszystkie aspekty drugoplanowe zdjęcia na ślubie, między celebrującymi, życzliwie nastawionymi i szczęśliwymi ludźmi, niż będąc w Gruzji, tuż po (nie wiadomo nawet, czy po - a może przelecą jeszcze raz?) strasznej tragedii, samemu pośród miejscowych, którym nie wiadomo co podczas takiego skumulowania negatywnych emocji przyjdzie do głowy.

Po drugie - nie wiem jak to jest fotografować takie wydarzenia, więc i tych zdjęć nie mogę za bardzo krytykować. Nie wiem czy był czas na zastanowienie się przed naciśnięciem spustu.

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Jakby ktoś nie mógł znaleźć, to informuję, że najnowsze zdjęcia Panka znajdują sie na 126 stronie tego wątku. Czyli trzeba cofnąć się jakieś 7 stron...
    A ja mam dopiero 34 strony. Lepiej użyć linka ze wskazaniem na globalny numer posta : http://canon-board.info/showthread.p...679#post826679

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    A ja mam dopiero 34 strony. Lepiej użyć linka ze wskazaniem na globalny numer posta : http://canon-board.info/showthread.p...679#post826679
    Pragnę wyjaśnić, że czasami używam na tym forum swojego niezwykle błyskotliwego i lekkiego poczucia humoru
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pragnę wyjaśnić, że istnieje możliwość zmiany liczby postów wyświetlanych na jednej stronie i podanie numeru strony jest niedeterministyczne.

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Pragnę wyjaśnić, że matematyka jest nieubłaganie precyzyjna. Wystarczy wykonać odpowiednie działanie i wszystko jasne.<forumowy znaczek>

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pragnę wyjaśnić, że nie napisałeś przy ilu postach na stronę wyznaczyłeś tą liczbę. W tym wypadku po dogłębnej analizie problemu faktycznie można stwierdzić, że możliwość jest tylko jedna (bo 20 x 126 > 1327, więc byłoby już za dużo), ale w innych sytuacjach sposób ten okaże się niedeterministyczny.

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Jest prostszy sposób Wystarczy od strony, na której jesteś, odjąć 7
    Koniec flejma matematycznego z mojej strony...
    Biedny Pank, że będzie musiał przez to wszystko przejść ...

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Jest prostszy sposób Wystarczy od strony, na której jesteś, odjąć 7
    Nie działa w moim przypadku.

Nie za bardzo wiem jak powrócić do tematu tego wątku, więc zadeklaruję nie pisanie tu, póki pank nie wrzuci nowych zdjęć. Ciach! EOT.

Strona 133 z 228 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów