Łojezu, Ty to masz zdrowie. Na serio leciało na 191.
Łojezu, Ty to masz zdrowie. Na serio leciało na 191.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Kilka drobnych rzeczy mi się nie podoba, ale to co jest na 203 przyćmiewa wszystko..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
micles masz sesje i szukasz wszystkich innych zajęć, żeby się nie uczyć czy hazan Cie sponsoruje?![]()
Ostatnio edytowane przez allxages ; 09-06-2010 o 01:21 Powód: Automerged Doublepost
A co jest na 203?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Panie, ta przerwa miedzy zebami u PM...czy to naturalne, czy mak czy też w dziub od teścia dostała to nie ważne, ale pędzlem w PeSie teraz powinna też dostać![]()
Nie, nie powinna. Tak ma więc tak zostało pokazane.
W takim razie Ty powinieneś robić zdjęcia tak, aby taka rzeczy nie były aż tak rzucające się w oczy jak na tym zdjęciu. Na blogu widać to też kilka razy, ale nie widać tego aż tak drastycznie...
Micles popatrz na swoje ślubniaki to może przestaniesz pisać takie głupoty o cudzych zdjęciach.