Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HurricanE Zobacz posta
    A musicie to nazywać "ślubniaki"? Co to ma wspólnego ze ślubem poza suknią panny młodej. W kategorii "technik" lub "fashion" byłoby ok. W kategorii ślubniaki - nie.

A żeby było w temacie zdjęć - IMHO "brak smaku" tym zdjęciom.

Łukasz
    Ma to wspólnego tyle samo co przytulanki w parkach, całuski na mostach czy inne takie "ze smakiem". Jest to sesja pary która właśnie wzięła ślub, są w swoich ślubnych strojach stąd nazwa "ślubniaki" wydaje mi się być adekwatna. Ubrania nie są tu najważniejsze i nie są eksponowane więc "fashion" odpada za chiny nie mam pojęcia czemu miało by się to nazywać "technik" ale mam nadzieję że mnie oświecisz. Jest to sesja plenerowa, nawet jeżeli niektórym wrażliwcom brakuje tu smaku to sesją być to nie przestaje. U Ciebie na stronie wprawdzie zdjęć nie ma ale widziałem kategorię "zdjęcia plenerowe" więc mniemam że pojęcie jest Ci znane i nie rozumiem skąd zdziwienie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Notch Johnson Zobacz posta
    Te z ostatniej sesji mogły być lepsze ale rozumiem, że przez brak czasu wyszło jak wyszło. Ja bym więcej uwagi skupił na doświetleniu tła.

Sam pomysł jest świetny i jeżeli para młoda miała na to ochotę, to czemu nie.
    No niestety, kuchnia była czynna i dostaliśmy godzinę na zrobienie kompozycji z warzyw, ustawienie świateł i zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 24-05-2010 o 20:39 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów