Strona 119 z 228 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121129169219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 181 do 1 190 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mi też nie pasowało dlatego napisałem niepraktykujący...
    Z tym oświetleniem to trochę za mało konsekwentnie. Cienie masz jak na boisku piłkarskim. Czyli trochę powalone są kierunki i niespójny kontrast (oświetlenia)
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Zamysł całej sesji był taki że robimy "rzeźnię" w ujęciu wegetariańskim. Niby warzywka ale i krew. Taki kontrast wydał mi się interesujący, krwistość i agresja w zderzeniu z warzywami a nie gołym mięchem.
    Michał, to niebieskie to lampa z filtrem, nie na młodych, za młodymi na tło.
    Sergiusz, te cienie głównie przez to że lampa w tle stała po prawej a główne źródło światła po lewej, dzięki za zwrócenie uwagi, następnym razem będę pamiętał.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Nowa para, wegetarianie ale, o dziwo, bardzo fajni.
    Nie chce się czepiać, ale mógłbyś to rozwinąć? Nie neguje stanowiska, bo Twoje, ale ciekawi mnie skąd taka opinia u Ciebie.

A zdjęcia bardzo fajne. Głównie dlatego, że nie widać tekstur i to chyba jakoś odświerzyło mi Twoje poczynania. Troszkę światła mogłby być lepiej, ale nie znam się na tym, więc nie będe się wymądrzał

Miasto
    wawa

Domyślnie

Generalnie, żaden ekstremizm nie wydaje mi się normalny.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zamysł całej sesji był taki że robimy "rzeźnię" w ujęciu wegetariańskim. Niby warzywka ale i krew. Taki kontrast wydał mi się interesujący, krwistość i agresja w zderzeniu z warzywami a nie gołym mięchem...
    No cóż... dla mnie to "disgusting contrast". Pomysł raczej mięsożercy, niż wegetarian. Najważniejsze, że zleceniodawcy zadowoleni.
    Warzywka są fajne :-D
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Piotrek bardzo mi sie podobaja. Rzeczywiscie miło zobaczyc cos bez tekstur. Swietne kolory, nie wiem jak Ty takie uzyskales, ale swietne.
    Hardcore jak na slubniaki, ale widze Ty takie lubisz

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Zamysł całej sesji był taki że robimy "rzeźnię" w ujęciu wegetariańskim. Niby warzywka ale i krew. Taki kontrast wydał mi się interesujący, krwistość i agresja w zderzeniu z warzywami a nie gołym mięchem.
    Ja akurat jestem wegetarianinem (w tym długo weganinem) też trochę ponad 10 lat i podejście agresywne itd. wcale negatywnie mi się nie skojarzyło (tak jak Mellanowi).
    Chociaż podziwiam pare młodą, bo sam bym nie wpadł na to, żeby naśladować "wegetariańską rzeźnie"

Generalnie, żaden ekstremizm nie wydaje mi się normalny.
    Myślę, że to nie dyskusja na ten wątek, ale muszę zaznaczyć że jestem pod wrażeniem, bo nigdy nie spotkałem się jeszcze z porównaniem wegetarianizmu do ekstremizmu :-)

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To nie są złe zdjęcia ale jedna lampa stała nisko a druga wysoko. Z dołu generalnie się nie świeci ale w tym przypadku jest to uzasadnione. To światło nadało nastrój Halloween. Ale to z lewej powinno być moim zdaniem zdecydowanie bardziej jako światło boczne z unikaniem przepaleń jeśli na samym zdjęciu nie jest widoczne jakieś źródło światła np. świeca.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

najlepsza jest ta kapusta z uszami z marchewek i kura
    Ty to masz pomysły hehe dobre! dawno nie widziałem tak oryginalnej i wesołej sesji

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinG Zobacz posta
    najlepsza jest ta kapusta z uszami z marchewek i kura
    To zając . Osobiście, najbardziej lubię prosiaka z arbuza, papryki i rzodkiewek.

Strona 119 z 228 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121129169219 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów