E, tam. Szczoteczki z pewexu.![]()
E, tam. Szczoteczki z pewexu.![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pralka troche za nowoczesnaNie ma to jak stary Polar!
![]()
450D.
Najbardziej w epoce siedziałaby Frania, albo Światowid
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
pank napisałbyś coś więcej o tych ostatnich zdjęciach! Podobają się i interesuje mnie w jaki sposób osiągnąć choć podobny efekt (barwy, tekstury..)
Może napisałbyś w wolnej chwili jeżeli takie masz ;-) jakiś tut
Pozdrawiam
>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<
Pralka jak pralka a na tych zdjęciach wygląda jak relikt z przyszłości. Zdjęcia piękne!
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Świetne fotki. Chyba najlepsze z całej serii. Gratuluje!! Na 273 kod paskowy????
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Artysto, twórz, nie gadaj!
Johann Wolfgang Goethe
Faktycznie, jakiś kod paskowy został.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Dawno nic się nie działo to dam zapowiedź nowego materiału, Piotrek i Kasia:
275.
Tekstura niczym deszcz, a przecież w fabryce zazwyczaj nie pada
Wszystko pozatym - szczena opada.
No cóż, o gustach się nie dyskutuje.
W moim odczuciu lepiej by było bez tego pacykarstwa, a już na pewno bez tej plamy na sukni młodej.
C-F-K - forever