Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Kto Ty jesteś? Pokazałeś człowiekowi przykład, przy okazji kompletnie nie rozumiejąc sensu tego zdjęcia, i kazałeś tak nie robić, więc pytam kto zacz? Gdyby napisał to jakiś fotograf z udokumentowanym dorobkiem, można by było chociaż polemizować, ale nie wydaje Ci się że będąc jakimś nickiem mówienie komuś co ma robić a czego nie jest lekko nie ten teges? Czepnij się całusków na tle fontanny, kolorowych bukietów na czarno białym zdjęciu czy zdejmowania podwiązek zębami, to są ewidentne przykłady jak nie należy robić zdjęć, bo twierdzenie że coś jest złe tylko dla tego że Ci się nie podoba zalatuje lekko niczym nie uzasadnioną megalomanią.
    Wybacz, że uraziłem Twoją dumę.
    Błędnie podejrzewałem, że KTOŚ taki jak Ty nie przejmie się zdaniem takiego NIKT, jak ja. Dlatego pozwoliłem sobie wskazać Twoje zdjęcie, które nadal uważam za kiczowate. A link podałem tylko do tego zdjęcia, żeby nie sugerować mojej opinii co do całej galerii, w której są świetne zdjęcia również.
    Podałem uzasadnienie, dlaczego uważam zdjęcie za kiczowate, wbrew temu co twierdzisz, że "twierdzenie że coś jest złe tylko dla tego że Ci się nie podoba zalatuje lekko".
    Nie chcąc wzbudzać następnych wybuchów neurotyzmu, obiecuję obchodzić szerokim łukiem Twoją twórczość. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 27-02-2010 o 20:33
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów