W obiektyw się patrzy a gdzie miała by?
W obiektyw się patrzy a gdzie miała by?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A dlaczego patrzy w obiektyw?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Rozwalają mnie niektóre komentarze... Brak oka, ręki, może jeszcze nerki modelce brakuje i wy to widzicie... Ciekawe Micles kiedy zarzucisz że na zdjęciu portretowym brak nogi... Bo do tego to zmierza.
To nie mają być zdjęcia biometryczne do paszportu...
Mi się podoba.
5D+grip x2, C 28 1.8, C 50 1.4, C 85 1.8, T 17-35 2.8-4, lampa itp, itd.
Tu był adres strony ale ktoś miał zły dzień...
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
To dlaczego nie odwróciła dyńki lekko w Twoją stronę? Tak niepotrzebnie robi zeza.
Ależ właśnie lekko odwróciła.
A może powinna odwrócić lekko więcej aby ucho było nieco mniejszych rozmiarów? No i wzrok by się naprawił.
Ale dla mnie ten wzrok wcale nie jest zepsuty.
Dla mnie też. Po raz kolejny z igły widły. A nawet nie z igły. Z próżni widły.