pank, fajne zdjecie
a wiadomo ze zawsze ktos sie do czegos przyczepi![]()
pank, fajne zdjecie
a wiadomo ze zawsze ktos sie do czegos przyczepi![]()
Normalnie pochlastać się idzie, jak nie oko to ręka, jak nie ręka to noga pewnie, zdaje się że najbezpieczniej będzie robić zdjęcia a'la człowiek witruwiański, wtedy będzie pewność że wszystko jest na miejscu.![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Znowu fajne zdjęcie, ale znowu widoczna jest granica przechodzenia zdjęcia z tłem PS
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Gdzie?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tak jak w poprzednich montażach na krawędzi włosów. O ile tam gdzie jest kurtka to mi nie przeszkadza to w okolicy włosów już niezbyt fajnie.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
Patrzę, patrzę i nie widzę. Tam tekstury są i nad i pod włosami każda z inną maską a do tego tło samego zdjęcia zostało jak było.
chodzi mi też o jasność i rozmycie w tych miejscach. Podobny efekt był też przy wcześniejszych zdjęciach (np. takich niebieskich 8) ).
musisz bardziej panowac nad modelkami .. chyba ze znowu nie miales prawa glosu?tak tak .. chodzi o reke :P
Nie, Czacha, nie muszę. Do czego Ci ta ręka?