Oj tam, nie wszystko musi być oczywiste.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No pewnie ze nie musi, ale tutaj nieoczywistosc istnienia 2giego oka mi przeszkadza. Niefortunne ujecie, to wszystko.
E tam od razu niefortunne. Dokładnie takie jak chciałem. Rozumiem że może Ci się nie podobać ale nie ma co generalizować.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No masz racje, niefortunne to zle slowo![]()
Tu nie chodzi o czywistosc czy nie Pank, rozumiem Twoj zamysl i projekt. Jednak fakt ze kapelusz jest z takiego materialu z jakiego jest - az sie chce zobaczyc "to oko"
Co innego kadr z filmu Titanic, kiedy na poczatku filmu w porcie Kate Winslet wysiada z auta i jedna ze scen zaczyna sie kapeluszem - kapelusz powoli sie odchyla pokazujac przepiekny kadr polowy twarzy - wlasnie z jednym tylko okiem
Ten kadr/zdjecie jest dla mnie genialne, chcialbym kiedys poprobowac podobnego.
No ale ten kapelusz tez byl inny.
Fszystkie oczy som.
257.
Tekstura trochę namieszała (zmarszczka idąca od "pod prawym okiem" w stronę nosa). No i nie ma drugiej dłoni. Poza tym bardzo przyjemne.
hahaha widzisz jak nie oko to reka![]()
no comment...