Strona 77 z 228 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987127177 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Ołówek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Nie żart. Kadr powinien być ujęty zdecydowanie bardziej z prawej lub lewej strony. Na 254 zdecydowanie bardziej z góry lub niżej powinny być brody o nitce z czapki nie wspominając.
    Wracajac do sprawy zdjęcia 254.... to czy Sergiuszu mógłbyś wytłumaczyć o co właściwie chodzi w tym Twoim kadrowaniu?
    Fakt, nitka z czapki może przeszkadzać, ale reszty ni chuchu (huhu) nie czaje. Pytam bo wg mnie kadr jest jak najbardziej w porządku (całkiem udana symetria). Pozdr

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Nie mogie. Nie ja wymyśliłem te techniki, a ludzie którzy ich uczą m.in. z tego żyją, więc było by to wobec nich nie fair.
    Ja też nie wszystko mogę :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Np. powstrzymać się od wypisywania bzdur.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Znów się irytujesz. Zamieściłeś jedno jako takie zdjęcie a potem każde następne po równi pochyłej jedzie w dół w stronę tak zwanych gniotów. Popatrz sobie na nie i poczytaj uważnie inne posty. I jeśli jesteś w stanie ogarnąć to rozumem to może wyciągniesz jakieś wnioski na przyszłość. A tak tylko złość urodzie szkodzi.

Zablokowany

Domyślnie

Ja proponuję Battle-chyba wiem kto wygra

Miasto
    wawa

Domyślnie

Sergiusz, nie irytuję się, natomiast zdanie o twoich partyzanckich zagrywkach typu "wpadam, rzucam błotem i wypadam" mam wyrobione. Twierdzisz że moje zdjęcia to gnioty, ok, ale dopóki nie napiszesz dla czego to dla mnie jest tak jakbyś w ogóle nie pisał i niespecjalnie mnie to interesuje.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zgadzam się z obiema stronami kłótni. (Sergiusza "staczanie się po pochyłej" i panka "wpadam i wypadam")

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

I to jest malarskie zdjęcie. Grudy śniegu wyglądają jak nałożone szpachlą przez co jest złudzenie trójwymiarowości. Pies nadaje pewnej tajemniczości zdjęciu i jest niezbędny tak samo jak bajkowa prawa strona zdjęcia. Stopy nie szkoda przerysowana dopiero by odwracała uwagę. Aż miło popatrzeć.
    Jasne wpadam, wypadam, rzucam błotem jak partyzant jakiś. Napisałem abyś czytał posty...

Miasto
    wawa

Domyślnie

Czytam, czytam, tylko że częściej zdarzają Ci się takie:
    Tragedia. Źle skadrowane, źle świecone, nieostre a do tego fotograf w okularach to znaczy jego odbicie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    To pozwolę sobie jeszcze odrobinę się stoczyć.
    255.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 12-02-2010 o 01:24 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pretendujesz do roli zawodowca więc posługuję się w Twoim wątku slangiem z kół zbliżonych do zawodowców. Jeśli nie kminisz to mogę ci wyłożyć jak amatorowi...

Na ostatnim na głowie tej pani coś tak wygląda jakby gołąb narobił. To jedne białe większe tak wygląda.

Strona 77 z 228 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987127177 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów