Wyszło upiornie. Nie czuję się komfortowo oglądając to zdjęcie. Czemu w ogóle taki pomysł z okiem przez kapelusz. To przecież ma być "daszek", a nie "okulary".
Wyszło upiornie. Nie czuję się komfortowo oglądając to zdjęcie. Czemu w ogóle taki pomysł z okiem przez kapelusz. To przecież ma być "daszek", a nie "okulary".
Nie widzę nic niestosownego w zrobieniu z "daszka" "okularów". IMHO takie spojrzenie przez siateczkę "daszka" jest bardziej tajemnicze tudzież zmysłowe.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Co w tym zdjęciu jest upiornego? Chciałbym robić takie "upiorne" zdjęcia.
Może micles boi się kobiet?![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
co jak co, ale upiornie ona nie wyglada![]()
Mieszkam z jedną z nich. Chyba że się dobrze maskuje, homoseksualista jeden![]()
Już nieJuż od pół roku uwolniony z sideł władzy wszechobecnej ^^
Nienienie. Młodyś to może się jeszcze nie zorientowałeś, zmieniłeś tylko jedną władzę na inną.
To nie tak. Bo to tylko koleżanka jest ^^
"O mnie się nie martw, o mnie się nie martw, ja sobie radę dam!"
A tymczasem pokaż coś jeszcze - może mi podpasuje...