Strona 65 z 228 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Panowie, dajcie spokój z tą nieostrością, używam fotoszopa ale nie do tego żeby sztuczną GO robić. Tak rysuje to szkło.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał Awatar Fabik
    Miasto
    Łomża

Domyślnie

Widziałem większe gnioty wychwalane pod niebiosa Fakt może nie powalają te zdjęcia myślę że "dobre" to trafne okteslenie do tych kadrów. A tu jakoś cała dyskusja skupiła się na krytyce i zastanawia mnie tylko czy gdyby autorem zdjęć był ktoś inny to czy komenty były by te same
    Canon

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

ha, dobrze postawione pytanie mnie się podobają, ale też może od panka wymaga się więcej niż od nowicjusza, dla którego takie zdjęcia byłyby szczytem szczytów. Zresztą i tak uważam, że wiekszość "zarzutów" to zwykła czepialstwo jest

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    ostre jest blizsze ramie i usta, ale 2gie ramie juz nie ... blizsze ramie bylo w osi ust? tylko jakim cudem przy takim ustawieniu modelki?
    Dokładnie przy takim ustawieniu bliższe ramię jest w osi ust, a w każdym razie bliżej mu do tej osi niż dalszemu ramieniu. Nie znam się na tym zbyt dobrze, ale głębia ostrości to strefa prostopadła do osi obiektywu a nie równoległa do niej... Mnie się portret bardzo podoba. Może kiedyś nauczę się takie robić?
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Panowie, dajcie spokój z tą nieostrością, używam fotoszopa ale nie do tego żeby sztuczną GO robić. Tak rysuje to szkło.
    Ok, przyjmuję to za prawdę, bo dlaczego nie Swoja drogą, to rzeczywiście ciekawy rozklad GO.
    Przyznam się, ze traktuje Twój temat jako swego rodzaju, bardzo cenny poradnik więc mam prośbę o wyjasnienie. EXIF mówi, że "Distance to Subject = 0/1 m" Ciekaw jestem, jaka byla rzeczywista odleglośc od modelki?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie mierzyłem, zdjęcie nie było przekadrowywane, zapnij sobie jakieś 85 i sprawdź.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Nie mierzyłem, zdjęcie nie było przekadrowywane, zapnij sobie jakieś 85 i sprawdź.
    Bardzo dziękuję, bardzo mi pomogłes
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wawa

Domyślnie

Co poradzę, po prostu podszedłem na tyle żeby mieć taki obrazek, ale to szkło łapie ostrość dopiero od 0,8 m zdaje się więc że było około metra.

Domyślnie

bardzo fajne zdjęcia, poziom podobania się "wysoki" ... i nie zważaj na krytykę maluczkich

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

bledne zalozenie - krytyka jest niezbedna, byle rzeczowa

Strona 65 z 228 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115165 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów