Panowie, dajcie spokój z tą nieostrością, używam fotoszopa ale nie do tego żeby sztuczną GO robić. Tak rysuje to szkło.
Panowie, dajcie spokój z tą nieostrością, używam fotoszopa ale nie do tego żeby sztuczną GO robić. Tak rysuje to szkło.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Widziałem większe gnioty wychwalane pod niebiosaFakt może nie powalają te zdjęcia myślę że "dobre" to trafne okteslenie do tych kadrów. A tu jakoś cała dyskusja skupiła się na krytyce i zastanawia mnie tylko czy gdyby autorem zdjęć był ktoś inny to czy komenty były by te same
Canon
ha, dobrze postawione pytaniemnie się podobają, ale też może od panka wymaga się więcej niż od nowicjusza, dla którego takie zdjęcia byłyby szczytem szczytów. Zresztą i tak uważam, że wiekszość "zarzutów" to zwykła czepialstwo jest
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Dokładnie przy takim ustawieniu bliższe ramię jest w osi ust, a w każdym razie bliżej mu do tej osi niż dalszemu ramieniu. Nie znam się na tym zbyt dobrze, ale głębia ostrości to strefa prostopadła do osi obiektywu a nie równoległa do niej... Mnie się portret bardzo podoba. Może kiedyś nauczę się takie robić?
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Ok, przyjmuję to za prawdę, bo dlaczego nieSwoja drogą, to rzeczywiście ciekawy rozklad GO.
Przyznam się, ze traktuje Twój temat jako swego rodzaju, bardzo cenny poradnik więc mam prośbę o wyjasnienie. EXIF mówi, że "Distance to Subject = 0/1 m" Ciekaw jestem, jaka byla rzeczywista odleglośc od modelki?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie mierzyłem, zdjęcie nie było przekadrowywane, zapnij sobie jakieś 85 i sprawdź.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Co poradzę, po prostu podszedłem na tyle żeby mieć taki obrazek, ale to szkło łapie ostrość dopiero od 0,8 m zdaje się więc że było około metra.
bardzo fajne zdjęcia, poziom podobania się "wysoki" ... i nie zważaj na krytykę maluczkich![]()
bledne zalozenie - krytyka jest niezbedna, byle rzeczowa