Wyznając zasadę że jak człowiek się nie rozwija to się cofa postanowiłem spróbować jak je się prawdziwe feszyn.
243.
Wyznając zasadę że jak człowiek się nie rozwija to się cofa postanowiłem spróbować jak je się prawdziwe feszyn.
243.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie było by tak bardzo źle gdyby:
nie paznokcie
nie prawe ramie
nie napięty biceps
nie fałda za piękną szyją
nie oczami prosto w obiektyw
A poza tym może być.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie wybielałem oczu.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ze 3 rysy z tekstury włażą na modelkę chyba. No i te falbanki od kapelusza też chyba przyćmione teksturą. Gdyby nie przesadne kombinowanie, i to chyba niedokładne, to byłoby ok.
Fekns Panowie. Zapomniałem o ważnej rzeczy:
Modelka: Gosia Wińska
Makijaż: Basia Brych
Nawiążę jeszcze do tego posta:
http://canon-board.info/showpost.php...70&postcount=9
Tu można by napisać to samo(tylko poprawnie przez 'em' od 'stempel' ).
Jak ktoś nie widzi różnicy między odbiciem okty na pół oka a małym blikiem na tęczówce to pewnie.
I jedno i drugie jest zauważalne, potrafi wkurzać, jest do usunięcia, nie jest koniecznie pożądane itd itp. Niezależnie od wielkości i rodzaju użytego modyfikatora.
No ale skoro ktoś belki we własnym oku nie dostrzega to nie ma co się szarpać...
Tu się nie zgodzę, blik w oku może być fajny/nie przeszkadza pod warunkiem że nie zajmuje większej części oka.