Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
Nie będę aż tak szczegółowy jak zawsze, ale kilka rzeczy pozwolę sobie wypisać :

1) Beznadziejna "okładka" :P Metal przytłacza parę, a do tego ten gruby napis i krew. Nieczytelne się to stało.
Co się stało nieczytelne?

2) Trochę za długie (wiem, do albumu/fotoksiążki w sam raz, ale tu jest CB).
To są karty fotoksiążki, mogłem to pokazać albo tak, albo wcale, chciałem pokazać historię a nie poszczególne zdjęcia.

3) Nie wiem dlaczego panna młoda na końcu serii nr 2. odchodzi, a później nagle na serii 3. pan młody na nią czeka. Może jakaś jedna fota zaznaczająca to że chce się jej siku czy coś?
Ale to chyba oczywiste, odchodzi "przypudrować nosek", długo nie wraca więc młody zaczyna się niepokoić, co tu niezrozumiałego?

4) Kompletnie nie czaję piątki.
Zaczyna się pościg. Jest taka scena w matriksie gdzie babcia krojąca coś tam zmienia się w agenta, tu miało być podobnie.

5) Światło na twarzy na pierwszym zdjęciu z 11. - za mocne i nie pasujące balansem bieli?
Widziałeś kiedyś jakiś film Noir? Takie światło na oczy to jak najbardziej celowy zabieg.

6) W serii 14. panna młoda ma za duży glow.
A fcale że nie.

7) Mogłeś z'motion-blur'ować te lecące słoiki, a nie tylko "powietrze" za nimi.
I znowu matrix. Te słoiki nie lecą tylko zostały zatrzymane, jest taka scena w matrixie, Neo zatrzymuje kule, smugi zostają.

8 ) Fota trzecia w 15. to już istna wycinanka :P
Komiks.

Foty spójne, ta sama technika na wszystkich, więc pasuje jako seria. Pomysł ciekawy, wykonanie ciekawe, ale osobiście leży mi bardziej coś w tym stylu.
Takie życie, niema czegoś co podoba się wszystkim. Goodbye Jaruzelsky też bardzo lubię.