Tajemnica nie tajemnica,ale sposób myślenia takie warsztaty mogą zmienić, wpłynąć na postrzeganie rzeczywistości którą przychodzi fotografować i tak dalej
Schody wyśmienite!
Tajemnica nie tajemnica,ale sposób myślenia takie warsztaty mogą zmienić, wpłynąć na postrzeganie rzeczywistości którą przychodzi fotografować i tak dalej
Schody wyśmienite!
Moim zdaniem to 75% osób które były na warsztatach chciały dostać (kupić) cudownego "pastelowego preseta".
Jak się okazało że to "tak a nie inaczej" zaczęło się wmawianie sobie że i tak warto było(warto = 1700)
Jedno jest pewne - każdy jakoś skorzystał - jednie przy obróbce. inni przez kadr, kolejni kupili sobie lampkę itd.
Ale czy nie macie wrażenia że może ktoś ma niezły ubaw![]()
Jaką lampkę?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ostatnio edytowane przez pank ; 02-11-2009 o 20:09 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Aha. To świetnie. Widzę miszczunio obróbki, raz rzuci okiem, i już zna ustawienia. Jest jeden mały problem, nie używam ACRa.
Dalej nie rozumiem w jakim celu pojawiłeś się tutaj ze swoimi mądrościami? Mniej istotne jest to że wypisujesz głupoty, bardziej ciekawi mnie po co to robisz. Oświecisz mnie?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pisałem o zdjęciu nr. 106 - dobrze wiesz że to Camera RAW - nie mówię o "błyskotliwych"
Nie wiem z czego robić tajemnicę skoro wszytko wywalasz jak czarne na białym.
To samo tyczy się jeszcze wielu osób które chcą się pochwalić zdobytymi umiejętnościami i zostawiają gotowca.
Nie będę się więcej rozpisywał, jak chcesz to na priva napiszę ci co i jak.