Strona 37 z 228 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Skoro jest to część eksperymentu to jestem ciekaw szczegółów
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Raczej testu niż eksperymentu, wszystkie istotne szczegóły już zostały podane.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jak go zwał tak go zwał mnie interesuje głównie jak namówiłeś ludzi widocznych na zdjęciach do wzięciu udziału w teście i publikacji na Forum pod tytułem test. Wszyscy wiedzieli, że biorą w nim udział? Bo samej pary młodej to niewiele jest na zdjęciach.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

ludzie sie cieszyli ze moga sie powyglupiac, po prostu normalni, wyluzowani ludzie, jakich zawsze mozna spotkac na weselu. Cieszyli sie ze beda mieli smieszne zdjecia. eh..

Miasto
    wawa

Domyślnie

A ja dalej nie rozumiem czemu miało by Cię to interesować.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Loome
    A tu eksperyment to znaczy byli testowani
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 23-09-2009 o 15:57

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Loome
    A tu eksperyment to znaczy byli testowani
    Nie, byli fotografowani.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Sergiusz
    testy -> rozwój -> lepsze zdjęcia
    gdyby ludzie nie próbowali, nie testowali to wciaz bysmy po drzewach chodzili.
    poza tym kazdy fotograf w pewnym sensie testuje, chyba ze ma 20-letni staz i robi wszystko automatycznie.
    jestem pewien ze pank robił rowniez standardowe zdjecia. Wiec klienci narzekac (na wiekszy wybór) nie powinni narzekac

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Najpiękniejsze wątki na tym Forum są prowadzone przez osoby, które ciągle coś testują, eksperymentują i poszukują. Bez tego faktycznie pewnie wymienialibyśmy dziś poglądy siedząc na drzewie lub w jakiejś jaskini. Ale nie wyobrażam sobie testowania czegokolwiek na klientach a do tego na weselu czy ślubie a potem zamieścić wynik testu na Forum i napisać: Nad kadrem nie panowałem, nad światłem też nie, itd. Nie są to bynajmniej wyznania profesjonalisty ani profesjonalne podejście do tematu.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Sergiusz, gdybyś, zamiast wymądrzać się, zechciał uważniej czytać, przeczytał byś że niepanowanie nad kadrem było częścią pomysłu. Twoje marudzenie robi się już męczące, zechciej więc, w swojej łaskawości, albo, dla odmiany napisać coś z sensem, albo się zwyczajnie, po ludzku zamknąć. Okej? Do tego że często sobie czegoś nie potrafisz wyobrazić zdążyłeś już przyzwyczaić, ale na prawdę nie wiem czemu musisz o swoich kłopotach z wyobraźnią pisać w co rusz to innym wątku.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 23-09-2009 o 19:46

Strona 37 z 228 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787137 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów