hmmm....piękne zdjęcie chociaż nie wygląda na zadowolonego)) w myśl starego porzekadła: mądry Polak po szkodzie
))
hmmm....piękne zdjęcie chociaż nie wygląda na zadowolonego)) w myśl starego porzekadła: mądry Polak po szkodzie
))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Narzeczeński portrecik.
129.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
bardzo spoko!
O rany! Działa!
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
He? Cóż takiego działa, Sergiuszu?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Taka reklama była u mnie w TV co gościowi tak zęby świeciły po jakiejś gumie czy czymś tam, że mu się życie od tego blasku odmieniło.
Być może, tutaj jednak świeci słońce przez szybę zza narzeczonych.
Być może tak było. Co nie oznacza jak by to od zębów bił blask. tak jakoś wygląda.
Przejrzałem cały Twój wątek (głównie zdjęcia) i stwierdziłem, że zrobiłeś milowy krok od czasów warsztatów. Zdjęcia po są nieporównywalnie lepsze. Czekam na ciąg dalszy![]()