Strona 21 z 228 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

ze świateł, Sergiuszu, ze świateł...zakładając, że zdjęcie jest za jasne a nie wyjarane do maksimum... wszystkie podręczniki, do czytania których byłem zachęcany kiedy pokazałem tutaj swoje pierwsze zdjęcia wskazują na to, że lepsze jest zdjęcie prześwietlone niż niedoświetlone...Kelby, Freeman, Beardsworth ciągle są dla mnie autorytetami w tej dziedzinie...wydobywanie szczegółów z cieni wiąże się ze zwiększoną ziarnistością tych miejsc i o paskach na garniturze zapomnij)) (nota bene to albo tenis albo rapaport), zresztą nie bądźmy drobiazgowi, mnie nie chodzi o te paski...ale o nos, usta, oczy czyli rzeczy o wiele ważniejsze od pasków czy koronek
    no i nie zapominajmy jeszcze o jednym...istnieje coś takiego jak obróbka w trakcie której zamiast tracić szczegóły można je odzyskiwać

Domyślnie

Hej pank
    idź robić zdjęcia bo za dużo czasu tracisz na forach i żal traconego czasu i talentu.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

117.
    Następne zlecenie, tym razem tylko sesja poślubna, para brała cywilny z którego nie chciała zdjęć. Wiem że na 119 twarz jest przepalona maksymalnie, nic nie dało się z tym zrobić, ale jakoś mi to nie przeszkadza i lubię to zdjęcie.

118.
    119.
    120.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto

Domyślnie

ha...i znowu mi się podobają))...jeśli w ogóle można mówić o gorszym zdjęciu to 118...brakuje mi troszeczkę twarzy panny młodej... ale to czepialstwo jest

Domyślnie

nice! gratulejszyn!

Miasto
    wawa

Domyślnie

Dzięki, Panowie. Trochę pomieszało mi się w opisie i to co pisałem o 119 oczywiście dotyczyło 118.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    wawa

Domyślnie

No to tak dla odmiany, przedstawiam Wam nowego człowieka, zdjęcia ze szpitala więc nie specjalnie były warunki do ustawiania ani możliwości żeby czymś błysnąć:

121.
    122.
    123.
    124.
    125.
    126.

Miasto

Domyślnie

zdjęcia fajnackie, ale zamiast "przedstawiam Wam nowego człowieka" powinno byś chyba "przedstawiam Wam szczęśliwą rodzinę")) dawaj tu zaraz więcej zdjęć malucha))

widzę, że mało wybredny jest jeśli chodzi o spożycie) chociaż z tego co pamiętam w tym wieku mięskiem się jeszcze nie karmi)

Domyślnie

fajne zdjęcia ale 122 bym sobie odpuścił na Twoim miejscu

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Dlaczego bo widać jak mały cycka ssie ?

Fajna seria

Też chciałbym umieć takie robić

Strona 21 z 228 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów