Nie Sergiusz, to Ty wysuwasz błędne wnioski na temat wysuwania przeze mnie wniosków, hehe. Doskonale wiem, czym jest denaturat, doskonale też wiem co z nim trzeba zrobić żeby, teoretycznie nadawał się do picia, nawet kiedyś na imprezie eksperymentalnie się tego napiłem, nie polecam. Pozwoliłem sobie tylko żartobliwie odpowiedzieć na Twój post, który, zdaje się też miał być żartobliwy. Też myślałem, że pojmiesz w lot moją aluzję. Zrozumiałem od razu że nie podobają Ci się kolory, nie rozumiem tylko czemu użyłeś takiej protekcjonalnej formy żeby mnie o tym poinformować. Z tego co zauważyłem to dla części osób na forum jesteś całkiem znośny, potrafisz być konstruktywny i sensownie doradzić, są jednak też osoby wobec których, z zupełnie nie zrozumiałych dla mnie przyczyn, zachowujesz się protekcjonalnie jesteś złośliwy a swoje złośliwości starasz się ubrać w pseudo żarciki które wcale zabawne nie są, jednym słowem zachowujesz się jak burak. Nie wiem czym zasłużyłem sobie na Sergiusza-buraka, ale pokazując tu zdjęcia mam nadzieję że poznam jak najwięcej opinii o nich dzięki którym będę miał jakieś pojęcie o tym jak są odbierane, gdybym chciał poprztykać się po nosach, wybrał bym inne miejsce. No ale ok, dowiedziałem się że Sergiuszowi nie podobają się kolory, z drugiej strony dowiedziałem się też że kolory podobają się Adso, którego zdjęcia znam i cenię, zdjęć Sergiusza natomiast nie widziałem. W każdym razie dzięki za opinię, zawsze chętnie wysłucham bo cały czas jednak myślę że masz coś sensownego do powiedzenia, a ton buracko-żartobliwy również zniosę, nie pozostając dłużnym, jak już koniecznie tak musisz.