Strona 11 z 228 PierwszyPierwszy ... 9101112132161111 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Jeszcze dwa, tym razem świadkowa i zdjęcie pod tytułem "czy na pewno wzięłam cycki?"

100.
    Przy okazji chciałem sobie złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji setnego zdjęcia w swojej galerii na CB.
    101.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar radmro
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Kurcze, fajne te Twoje zdjęcia :-)
    5d2 + 6D + 24-70 2.8 + 70-200 2.8 IS II + 24 1.4 + 50 1.4
    flickr

Miasto
    wawa

Domyślnie

Kurcze, dzienks!
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

To ja moze dla odmiany dam nieco krytyki
    Na 96 jak dla mnie jest za mala GO - nie podoba mi sie rozmazanie 2giego oka - poprotu za duze
    Na 94 widzialbym to zdjecie z uzyciem lampy - poprostu za duzy zakres tonalny byl do ujecia
    97 tez ma nieco przepalow
    Co do wiekszosci to mam tez wrazenie ze kontrast chyba za malo podkrecony bo widze mgielke.
    Na koniec dodam tylko ze zdjecia bardzo mi sie podobaja a krytyka jest nieco naciagana bo zdaje sobie sprawe z tego ze nie na wszystko ma sie wplyw i nie wszystko mozna przewidziec w momencie naciskania spustu.
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Miasto
    wawa

Domyślnie

Dzięki ElSor, krytyka zawszę mile widziana, im więcej błędów mi wytkniecie tym mniej ich zrobię w przyszłości. Masz rację odnośnie GO w 96, powinienem albo przymknąć bardziej obiektyw żeby oboje oczu było ostre albo złapać przynajmniej drugie oko, niestety, takie rzeczy człowiek najczęściej zauważa już po fakcie, do tego jeszcze pierwszy pełny ślub, człowiek zdenerwowany przez co bardziej nieuważny. 94 jednak bym bronił, taki kontrast, ciemnych drzwi i jasnej sceny za nimi bardzo mi odpowiada i inaczej tego nijak nie widzę. Strzelanie lampą zestresowanej młodej, bo, cholera, trafili mi się nowicjusze co też pierwszy raz więc też zestresowani, to nie był chyba najlepszy pomysł, być może scena naświetlona była by ładniej, ale miny na niej ładniejsze już mogły by nie być.

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    ...być może scena naświetlona była by ładniej, ale miny na niej ładniejsze już mogły by nie być.
    Mi sie to tylko kojarzy z tym co kiedys uslyszalem od osoby fotografowanej nie widzacej strony technicznej zdjecia
    Dla mnie sie liczy to co widac na zdjeciu - osobe z ladna mina, w ladnym ubraniu, ciekawej pozycji itp a nie to czy jest ostre oko czy bluzka lub czy cos jest w mocnym punkcie...
    Takze idac tym tropem rzeczywiscie lampa zepsulaby to co dla pani mlodej jest wazniejsze - rozpromieniona twarz na zdjeciu :-D
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Miasto
    wawa

Domyślnie

No i co Panowie i Panie, nikt nie wytknie błędów? Micleeeeeeeeeees!!!

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No i co Panowie i Panie, nikt nie wytknie błędów? Micleeeeeeeeeees!!!
    To ja wyręczę chwilowo Micles'a, choć nie mam do czego się czepiać

1. Za dużo góry.
    2. Obcięty łokieć
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Miasto
    wawa

Domyślnie

O, dzięki, tylko posypały Ci się numery.

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Ooops, rzeczywiście
    1 = 100
    2 = 101
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Strona 11 z 228 PierwszyPierwszy ... 9101112132161111 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów