Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Dzięki. Kurs polecam, mi otworzył oczy na parę istotnych spraw.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Haha..nie przeczytałam opisu zdjęć i tak je przeleciałam i pomyślałam..."czerpie z Kaliny"potem czytałam komentarze i lol
btw zobacz na kolor futerka na jednych zdjęciach ma różowawy zafarb a na kolejnych zielonkawy (tak bym to określiła). Podobno powinno się zachowywać jednolitą kolorystykę na zdjęciach z serii. Na temat tego, któy wariant lepszy stwierdzam -biały
ale może autor miał coś innego na myśli.
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 19-03-2009 o 12:00
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Z tym zafarbem masz rację, nie zwróciłem uwagi, dzięki. Futerko nie jest białe bo w rzeczywistości takie nie było.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
sorki może mnie źle zrozumieliście....nie miałem zamiaru nikogo krytykować bądź ośmieszać...
Widać było po prostu że po kursie zdjęcia nabrały odpowiedniego charakteru i wyrazu....a stylizacja i ułożenie kadru przypomina parę ujęć Kaliny
Sam autor to potwierdzi, że mu się oczy otworzyły .... :>
mam nadzieje że nikt do mnie o to pretensji czy żalu nie ma
Pozdrawiam :]
Canon EOS 400D; EF-S 18-55 f/3,5-5.6; EF 28 - 105 f/3.5-4.5 USM; EF-S 55-250 f/4-5,6 IS ; Speedlite 430 EX II ; Grip BG-E3; Szkiełka i pełna głowa pomysłów :]8)8)8)
A za co ktoś miał by mieć żal?
75.
76.