Strona 7 z 228 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

pank - sam dlugo krecilem sie w rockowo-metalowych klimatach i mysle ze jezeli jest to lokalny zespol to nie powinni marudzic mocno na to foto klimat takiego zespolu zachowany
    dlaczego wciąż optuje przy 1 zdjeciu? najmniej na nim widac ze byla uzywana lampa blyskowa. na pozostalych zdjeciach ich twarze juz sie swieca.. chociaz to ostatnie tez moze byc na moim monitorze ich twarze są zbyt czerwone..

Dopiero zaczyna Awatar Bulka
    Miasto
    Warszawa/Kielce

Domyślnie

No to duzo wyjasnia Ale mimo wszystko, dlon jednego pana jest wielkosci twarzy (perspektywa), jeden usmiecha sie natualnie, a drugi wczuwa sie w role 'spod stolu', itd Na np. plakat promujacego koncert, takiego foto bym nie dal, na strone jako fotke z wielu, czemu nie

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie wiem co rozumiesz przez "zbyt czerwone", u mnie w pracy i w domu na w miarę sensownych, skalibrowanych monitorach wygląda ok.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zdjęcie było robione szerokim kątem, leżałem z aparatem na podłodze właśnie dla tego że chciałem taką perspektywę. Ale faktem jest że przyszedłem do knajpy robić zdjęcia z koncertu a sesja pod stołem to był trochę żywioł.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 27-02-2009 o 18:26 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    Poznan

Domyślnie

nie jest źle, co do zbyt czerwone - troszke tak jakby z mrozu przyszli
    to moze byc kwestia mojego starego lcd w pracy

Miasto
    wawa

Domyślnie

Trochę zabawy z wysokim kontrastem.
    57.
    58.
    59.
    60.
    61.
    62.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    wawa

Domyślnie

Po tak hucznym odzewie grzech by było nie wrzucić więcej.
    63.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I jeszcze coś w kolorze.
    64.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 11-03-2009 o 15:01 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Poznan

Domyślnie

w ostatnim - wzorem adso sprobuj zrobic tą winiete nie taką okrąglutką. zamaluj na czarno troche zielonego nad glowa dziecka, wydaje mi sie ze moze byc fajny efekt
    co do tych zabaw wysokim kontrastem.. coz zabawy malo kogo interesuja stad pewnie taki odzew ja tlyko powiem ze nie pasuje on zawsze i w przypadku 57, 61 nie pasi MI
    ogolnie dzieci wydaje mi sie lepiej w kolorze wygladaja
    a na nr 60 szum mi sie b. nie podoba. to z takich wad.
    64 podoba mi sie kolorystycznie i technicznie, szkoda ze nie ma wiekszej interakcji miedzy ojcem i dzieckiem. mały/mała jakby go nei zauwazala, szkoda

Miasto
    wawa

Domyślnie

3 portreciki.
    65.
    66.
    67.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Z warsztatów Kaliny i Adama:
    68.
    69.
    70.
    71.
    72.

Dopiero zaczyna Awatar Arko
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

68-72...widać rękę Kaliny....:brawo:
    Kurs na pewno się przydał!!

dla mnie najlepsze 67...bo 3 miesiące temu też zostałem tatą takiego brzdąca
    Canon EOS 400D; EF-S 18-55 f/3,5-5.6; EF 28 - 105 f/3.5-4.5 USM; EF-S 55-250 f/4-5,6 IS ; Speedlite 430 EX II ; Grip BG-E3; Szkiełka i pełna głowa pomysłów :]8)8)8)

Strona 7 z 228 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów