Może faktycznie przesadziłem z desaturacją. Tak lepiej?
56b.
Może faktycznie przesadziłem z desaturacją. Tak lepiej?
56b.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Porownalem - to foto stracilo ten nastroj. Subtelna gra cieni została zabita obróbką. wg mnie za duzo powyciagales z cieni, przeostrzyles.. nadal wole oryginal, chociaz jest lepiej![]()
Dzięki za opinię, to zdjęcie ma być wykorzystane do promocji zespołu i chciałem żeby było bardziej wyraziste.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
zastosowanie wyczulem, stad Cie tak gnebie moimi wrazeniami. byc moze nie znam sie na fotografii reklamowej, mowilem jak czuje
z 2 strony kiedy patrze tylko i wylacznie na zdjecie PO, to nie jest złe (to ostatnie). kiedy jednak porownuje, to mam wrazenie ze oryginal najlepszy, chociaz moze rzeczywiscie zbyt cieply i nastrojowy jak na promocje
jednak spróbuj jeszcze ciut mniej ostrzyc, albo kontrast zmniejszyc, sam nie wiem.. cos mi tu zbyt ostro, sam mam z tym problemy
Chyba masz rację.
56c.
Nie wiem czy to foto dobrze wypromuje zespol![]()
A szemusz to?
Pod stolem, miny troche 'alkoholowe' (choc nie sugeruje ze bylo pite), nie widac ze to zespol, a raczej spotkanie kumpli; kolorystyka czy usuwanie swieczki tutaj malo zmieni. Takie sa moje odczucia
![]()
jezeli to ma byc jedyne foto to rzeczywiscei nie mowi ze są zespolem, ale jezeli to ma byc jedno z kilku(nastu) fotek, to czemu nie - nie zespół, a ludzie. tacy jak my(alkoholowe miny
)
To może parę wyjaśnień, jest to zdjęcie jednego z wielu zrobionych przy okazji koncertu w knajpie, nie ma oczywiście być jedyne, ale być może będzie wiodące. Miny trochę alkoholowe bo zespół zarabia graniem w knajpach, a siedzą pod stołem, bo się nazywają, nie zgadniecie... "kapela spod stołu".