Zabieg celowy. Potrzebowałem potrenować zamrażanie błyskiem na 2 kurtynie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Portrety z dzieckiem są fajne, nr 43 super dynamiczne i z klimatem.
Tylko te pozostałe portrety tak jakos nie budza żadnych emocji.
40D , 17-40 4L , 70-200 4L, 50 1,8, 580EXII, 550 EX
infotografia.pl - fotografia ślubna
Klimat to jest chyba na 45 tyle, że sądząc po zaciskaniu nosa raczej nieświeży
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ofkors. Uznałem że wyszło. Podoba mi się plastyka tych zdjęć, postanowiłem pokazać je i skonfrontować moje odczucia z innymi odbiorcami. Wiesz, głupio samemu oceniać własną pracę. Rozumiem że przyjemniej się ogląda plastikowe, roznegliżowane panienki, ale pomyślałem że być może nie wszyscy uważają że zdjęcie musi być przede wszystkim ostre. Poza tym to moja pierwsza próba zdjęć z lampą więc nieśmiało liczyłem na jakieś wskazówki, bo wydawało mi się że to forum jest nie tylko po to żeby się chwalić ale też po to żeby się czegoś nauczyć.
Ostatnio edytowane przez pank ; 19-02-2009 o 23:07
19 jest super:razz: dzieciory to sa dopiero przedziksony![]()
panku...to ja się z Tobą zgadzam co do celowości pokazania tych zdjęć... sam mam lampę, której rzadko używam bo efekty mnie przerażają i sam chętnie skorzystałbym ze wskazówek. Jednakowoż widzę, że trudno o nie... Ustawianie pełnej automatyki i zdanie się tylko na aparat jakoś mnie nie bawi
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/