Strona 217 z 228 PierwszyPierwszy ... 117167207215216217218219227 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 161 do 2 170 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Kurde... Knop=Knyt? Doceniam wkład pracy, pomysł nieoryginalny (pomijając "cichego" kota ), ale efekt nie dla mnie. No cóż klient nasz pan.
    Marki trzy.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

To nie w tą stronę działa. Mam pełną dowolność twórczą, moi klienci to doceniają i tego oczekują. Nigdy nic nie robię wbrew sobie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Może po prostu chcą być mili... :-)

Miasto
    wawa

Domyślnie

Z pewnością. Są tak mili że płacą w terminie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony

Domyślnie

Dla mnie też zalatuje Fotoknytem na całej linii - Masakra

Miasto
    wawa

Domyślnie

Fotoknyt to nieskończone źródło inspiracji

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    To nie w tą stronę działa. Mam pełną dowolność twórczą, moi klienci to doceniają i tego oczekują. Nigdy nic nie robię wbrew sobie.
    Skoro Twoja twórczość ciągnie Cię w taką stronę a klienci to akceptują, to nic nam do tego. Mogą się jedynie takie kwiatki podobać lub nie, bo do własnego osądu ma prawo każdy.
    Marki trzy.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Moja twórczość ciągnie mnie w różne strony, nie spodziewam się że wszystko będzie się wszystkim podobać ani że wszystko będzie dla wszystkich zrozumiałe, luz. Wstawiając to zdjęcie wręcz spodziewałem się że bez piwka i orzeszków nie razbieriosz

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Moja twórczość ciągnie mnie w różne strony...
    To widać :grin: Powiesz mi skąd wziąłeś ten piecyk (wiem mało ślubne pytanie ale śliczny jest).
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Fotoknyt = Pank :P muszę się mocno nie zgodzić (tu jest pomysł i wykonanie a tam co?? początki nauki PS-a). Każdy ma jakiś pomysł na zdjęcia a skoro klientom się podoba nie widzę problemu. Ładnie i kolorowo i zupełnie inaczej niż każdy.
    Przeglądałem Twoją galerię od początku. Zrobiłeś olbrzymie postępy. Osiągnąłeś coś o czym niektórzy komentujący mogą pomarzyć. To się ceni. Ja zawsze wracam do tego wątku i oglądam z ciekawością nowe zdjęcia. Mimo że nie każde mi się podoba to i tak jestem pełen podziwu za to co robisz.

Strona 217 z 228 PierwszyPierwszy ... 117167207215216217218219227 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów