Tak ale to ja wiem i ty. Ale osobie niewtajemniczonej w pewne fotograficzne arkana będzie się zdawało, że coś jest nie „halo” Taki drugi cień mógłby być czymś umotywowany najlepiej widocznym drugim źródłem światła choćby ulicznej latarni.
Tak ale to ja wiem i ty. Ale osobie niewtajemniczonej w pewne fotograficzne arkana będzie się zdawało, że coś jest nie „halo” Taki drugi cień mógłby być czymś umotywowany najlepiej widocznym drugim źródłem światła choćby ulicznej latarni.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Dergiusz, osoba niewtajemniczona nie wyłapie takich niuansów
422
![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Oczywiście, że nie wyłapie. Ale zrobiliśmy kiedyś próbę i grafik przygotował dwie prawie identyczne sklejanki gdzie na jednej kierunki oświetlenia były zgodne a na drugiej nie. I sto procent pokazywało zdjęcie ze zgodnymi kierunkami jako to lepsze. Po tym ostatnim zdjęciu powoli dochodzę do wniosku, że Ty kiedyś jeszcze nakręcisz Pies Andaluzyjski II Jelenia ktoś źle powiesił i ściany odwrotnie pomalował ale jak dla mnie OK.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Bo wszystkie cienie są elipsowate![]()
przedostatnie 3 w ogole do mnie nie trafiaja , ani kadrem ani niczym szczegolnym , tzn przed ostatnie bylo by nawet fajne , ale czemu to miejsce wybrales itp na zdjecie to ja nie wiem heh
ostatnie to chyba zart wybacz ale to juz masakra jest, nie wiem czy to nawet na kicz sie lapie ;]
no comment...
422.
Rosjanie zakładają właśnie wątek o śmiesznych zdjęciach ślubnych polskich fotografów![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
423 fajne jak masz wiecej z tej miejscowki wrzucaj
no comment...
422 niezły dowcip
423, 424 - po prostu świetne![]()